Στη Μπόκα ο Οριόν

Ο Χούλιο Φαλσιόνι κατέληξε στον Αγουστίν Οριόν για τη θέση του τερματοφύλακα στην Μπόκα...

Γράφτηκαν πολλά ονόματα, ακούστηκαν πολλά περισσότερα… Για τον άνθρωπο που θα υπερασπίζεται την εστία της Μπόκα Τζούνιορς. Μέχρι και το όνομα του Σεμπαστιάν Σάχα ακούστηκε και γράφτηκε, με τον πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ να συνεχίζει την καριέρα του στη Ράσινγκ Κλουμπ. Τελικώς, ο Χούλιο Φαλσιόνι κατέληξε στον Αγουστίν Οριόν. Η διοίκηση της Μπόκα μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις με την Εστουδιάντες κατάφερε να συμφωνήσει με τους «Φοιτητές» για την απόκτηση του έμπειρου γκολκίπερ. Η «Εστου» θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ, ενώ παραχωρήθηκε δανεικός για ένα χρόνο και ο Κριστιάν Σελάι, ο οποίος επιστρέφει στην πρώην του ομάδα.

Μάλιστα, ο 30χρονος γκολκίπερ έφτασε την Πέμπτη στις εγκαταστάσεις της Μπόκα Τζούνιορς, με τους ανθρώπους της ομάδας να τον ξεναγούν στους νέους χώρους. εργασίας του.

Ο Οριόν θα προπονείται μόνος του μέχρι και θα ενσωματωθεί στην υπόλοιπη αποστολή την Παρασκευή, όταν αυτή επιστρέψει από την Κοριτίμπα της Βραζιλίας, όπου και πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Έτσι, ο Οριόν αποτελεί την τέταρτη μεταγραφή των «χεϊνέσες» μετά τους Ρολάντο Σκιάβι, Νταρίο Τσβίτανιτς και Φράνκο Σόσα. Πάντως, αναμένεται να πραγματοποιηθούν και άλλες μεταγραφές. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτό του Ουρουγουανού, Μαρτίν Σίλβα, αλλά και των Ζοσουέ Αγιάλα, Σεμπαστιάν Ντ’Άνγκελο. Διακαής πόθος του Φαλσιόνι παραμένει ο «Τάνκε» Σίλβα της Βελές Σάρσφιλντ, μια μεταγραφή που θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να πραγματοποιηθεί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.