Ενίσχυση 50 εκ. ευρώ στον αθλητισμό λόγω κορωνοϊού!

Με ποσό ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ ενισχύει τον αθλητισμό η Σουηδική κυβέρνηση έπειτα από τα μεγάλα προβλήματα που έχουν προκληθεί στην Σκανδιναβική χώρα λόγω του κορωνοϊού!

Με ποσό ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ ενισχύει τον αθλητισμό η Σουηδική κυβέρνηση έπειτα από τα μεγάλα προβλήματα που έχουν προκληθεί στην Σκανδιναβική χώρα λόγω του κορωνοϊού!
Το επαγγελματικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα (Allsvenskan) ανέστειλε τη λειτουργία του ως τον ερχόμενο Ιούνιο ενώ έχουν ανασταλεί και όλες οι διοργανώσεις στα αθλήματα που βρίσκονταν ως τις αρχές Μαρτίου σε εξέλιξη όπως το βόλεϊ, ο κλασσικός αθλητιμός, και τα υπόλοιπα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα – σε άνδρες και γυναίκες – ενώ σε επίπεδο σχολικού αθλητισμού οι εκδηλώσεις – έστω και κάτω από αυστηρούς περιορισμούς – συνεχίζονται από την στιγμή που τα σχολεία είναι ανοιχτά!
Σε άλλα σπορ όπως το χάντμπολ, το μπάσκετ και το χόκεϊ επί πάγου οι διοργανώσεις έχουν ολοκληρωθεί όμως για όλα αυτά η κυβέρνηση μεριμνά αναγνωρίζοντας τα προβλήματα που θα εμφανιστούν στο άμεσο μέλλον και γι’ αυτό προχώρησε στο συγκεκριμένο μέτρο οικονομικής τόνωσης.
Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο οργανισμό Υγείας, στη Σουηδία έχουν ήδη καταγραφεί, το Σάββατο, 1764 κρούσματα στον κορωνοϊό ενώ έχουν χάσει τη ζωή τους 20 άτομα! 
Ο κόσμος θέλει μέσω του αθλητισμού να κρατήσει ψηλά το ηθικό και η πολιτεία εκτιμά πως μια τέτοια τόνωση μπορεί να λειτουργήσει προς τη σωστή κατεύθυνση…
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.