Επιτυχημένη πρεμιέρα για την Ουγκάντα (video)

Το σύνολο του Ντεζάμπρ επικράτησε των Κονγκολέζων με 2-0 στο δεύτερο αγώνα του πρώτου ομίλου για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Η Ουγκάντα νίκησε το Κονγκό με 2-0 στο Κάιρο πραγματοποιώντας ιδανική εκκίνηση στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου. Τα γκολ των νικητών επετεύχθησαν στο 14’ από τον Κάντου και στο 48’ από τον Οκούι –αμφότερα με κεφαλιές σε στατικές φάσεις- ενώ για τους Κονγκολέζους στο βασικό σχήμα αγωνίστηκαν οι γνωστοί μας από το πέρασμά τους από τη Super League, Μασουακού και Εμποκού.

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή η διοργανώτρια Αίγυπτος είχε επιβληθεί με 1-0 της Ζιμπάμπουε για τον ίδιο όμιλο. Την επόμενη αγωνιστική η Ουγκάντα κοντράρεται με τη Ζιμπάμπουε κι η Αίγυπτος με το Κονγκό. 

Κονγκό: Ματάμπι, Εμπεκό, Λουινταμά, Τισερόν, Μασουακού, Μποκαντί, Ελία, Εμπέμπα (60’ Μαγκομά), Εμποκού (51’ Μπολινζί), Μπολάσιε (70’ Ασομπαλόνγκα), Μπακάνμπου 

Ουγκάντα: Ονιανγκό, Μουγκάμπι, Γιούκο, Ουασούα, Ουαλουσίμπι, Αζίρα, Αούτσο, Αμπντού (81’ Μουλέμε), Μίγια (88’ Αουανγί), Οκούι, Κάντου (75’ Κιανμπαντέ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.