“Τρελά” χρήματα στη Σαουδική Αραβία για ομάδες Γ’ Εθνικής!

Οι Σαουδάραβες προσπαθούν να προσελκύσουν ποιοτικούς παίκτες και για ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών και προσφέρουν τρελά χρήματα!

Η Σαουδική Αραβία έχει επενδύσει μεγάλα ποσά τα τελευταία χρόνια για να προσελκύσει ποδοσφαιρικούς αστέρες για τους συλλόγους της πρώτης κατηγορίας της. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Βαλεντίν Νίκολας, διευθύνοντα σύμβουλο της πλατφόρμας «FutbolJobs», η χώρα προσπαθεί επίσης να ενισχύσει με ποιοτικούς παίκτες και ομάδες των μικρότερων κατηγοριών.

Σύμφωνα με O Jogo, υπήρξε μια “τρελή” πρόταση τον Ιούνιο για ποδοσφαιριστές της τρίτης κατηγορίας, που έγινε γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η πρόταση περιελάμβανε μηνιαίο μισθό μεταξύ τριών και τεσσάρων χιλιάδων δολαρίων (2.740 και 3.653 ευρώ) καθώς και ένα σπίτι.

Ο Νίκολας σχολίασε ότι η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή, με χιλιάδες αιτήματα καθημερινά μέσω email, κοινωνικών μέσων δικτύωσης και WhatsApp.

«Η αλήθεια είναι ότι τα σχόλια που λάβαμε ήταν πάρα πολλά. Μετρήσαμε χιλιάδες καθημερινές αλληλεπιδράσεις μέσω email, social media και Whatsapp, όπου ζητούσαν πληροφορίες για τη συγκεκριμένη πρόταση», σχολίασε ο Νίκολας.

Επιπλέον, η «FutbolJobs» έχει λάβει και άλλες προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία, συμπεριλαμβανομένης μιας που απευθύνεται σε ποδοσφαιρίστιρες για γυναικείες ομάδες στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία, με την προϋπόθεση οι παίκτριες να έχουν κληθεί από τη χώρα τους για το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου γυναικών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.