Αυτός είναι ο πλουσιότερος παίκτης στον κόσμο και αγοράζει όποια ομάδα θέλει!

Ούτε ο Μέσι, ούτε ο Κριστιάνο, ούτε ο Μπαπέ, oύτε κάποιος από τους μεγάλους ποδοσφαιρικούς αστέρες δεν μπορεί να πλησιάσει την περιουσία του Φαΐκ Μπολκιάχ.

Ούτε ο Μέσι, ούτε ο Κριστιάνο, ούτε ο Μπαπέ, oύτε κάποιος από τους μεγάλους ποδοσφαιρικούς αστέρες δεν μπορεί να πλησιάσει την περιουσία του Φαΐκ Μπολκιάχ. Γιατί ο 24χρονος μέσος της ταϊλανδέζικης Τσονμπούρι είναι ο πλουσιότερος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη και ας μην τον γνωρίζει σχεδόν… κανένας!

Σας μπερδέψαμε; Τα πράγματα είναι απλά! Ο Μπολκιάχ είναι γιος του Τζέφρι Μπολκιάχ, πρίγκηπα του Μπρουνέι και ανηψιός του Χασανάλ Μπολκιάχ, Σουλτάνου του Μπρουνέι και η περιουσία του υπολογίζεται στα 20 δισ. ευρώ!

Βέβαια η μεγάλη διαφορά του Μπολκιάχ σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες είναι ότι η περιουσία του δεν προέρχεται από το ποδόσφαιρο, αλλά από την τεράστια κληρονομιά που διαθέτει ο πατέρας του και η οποία μοιράζεται στον Φαϊκ και τα… 18 αδέρφια του!

Στο instagram έχει περισσότερους από 200.000 followers, ενώ οι συμπαίκτες του τονίζουν ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο προσγειωμένο, ο οποίος δεν επιδεικνύει τον πλούτο του και είναι πολύ εργατικός στις προπονήσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.