Φεβρουάριο επιστρέφει ο Παπαδόπουλος

Τον Ιούλιο χειρουργήθηκε στο αριστερό γόνατο! Εδώ και τρεις εβδομάδες έχει αρχίσει ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων. Η επιστροφή του στους αγώνες με το Αμβούργο, υπολογίζεται για τον Φεβρουάριο!

Τον Ιούλιο χειρουργήθηκε στο αριστερό γόνατο! Εδώ και τρεις εβδομάδες έχει αρχίσει ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων. Η επιστροφή του στους αγώνες με το Αμβούργο, υπολογίζεται για τον Φεβρουάριο!

Ο διεθνής Έλληνας κεντρικός αμυντικός είναι αρκετά άτυχος με τους τραυματισμούς στην καριέρα του! Αυτή την στιγμή δουλεύει για την επιστροφή του στα γήπεδα : “Δεν φοβάμαι, θα γίνω καλά. Είμαι σε καλή κατάσταση. Ελπίζω να παίξω ξανά τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο” δήλωσε στην εφημερίδα Bild! “Μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύει ο φυσιοθεραπευτής μας. Θα ολοκληρώσω το πρόγραμμά μου εδώ. Έχω χειρουργηθεί ξανά στο παρελθόν. Μπορώ να αντιμετωπίσω την κατάσταση. Πρέπει να παραμείνω αισιόδοξος. Όταν είμαι στα αποδυτήρια με τους συμπαίκτες μου διασκεδάζουμε και όλα είναι καλά. Όταν είμαι όμως τραυματίας δεν μιλάω ιδιαίτερα για το ποδόσφαιρο” πρόσθεσε ο Έλληνας στόπερ. 

Το Αμβούργο βρίσκεται, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στην δεύτερη κατηγορία και θεωρείται φαβορί για επιστροφή στην Μπουντεσλίγκα! Αυτή τη στιγμή είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Κολωνία : “Η διαφορά επιπέδου ανάμεσα στην Μπουντεσλίγκα και την Τσβάιτελιγκα είναι μεγάλη. Θέλουμε φυσικά να πάρουμε την άνοδο και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε” είπε ακόμη ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.