Χέρτα-Σάλκε 5-2: Θέαμα ανώτερης κατηγορίας! (highlights)

Η Χέρτα "σκόρπισε" τη Σάλκε σε ματς που θυμίζε Bundesliga 1 με σκορ 5-2 και κοιτά και πάλι προς τα πάνω ενώ η Σάλκε πρέπει να βρει βαθμούς για να μην κινδυνεύσει.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν εντυπωσιακό με τις δύο ομάδες να παίζουν επιθετικά και να μην είναι τόσο “φανατικές” αμυντικά. Έτσι μόλις στο 2ο λεπτό ο Ταμπάκοβιτς από ωραία ενέργεια του Ντούτζιακ έκανε το 1-0 για να απαντήσει τρία λεπτά αργότερα ο Τερόντε μετά από ασταθή απόκρουση του Γκέρσμπεκ.

Στο 13′ ο Ριζ έκανε εκπληκτική ενέργεια απο τα αριστερά περνώντας ανάμεσα από δύο αντιπάλους και σερβίροντας έτοιμο το δεύτερο γκολ στον Ταμπάκοβιτς. Στο 27′ η Σάλκε απάντησε ξανά με τον Τερόντε να πετυχαίνει κι αυτός δεύτερο γκολ ύστερα από ενέργεια του Καραμάν και κόντρες που τον ωφέλησαν για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 39′ η Χέρτα πήρε το προβάδισμα για τρίτη φορά με τον Βίνκλερ να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ με όμορφο πλασέ απέναντι γωνία. Κι όμως με τις ευκαιρίες που είχε το πρώτο ημίχρονο, ίσως τα πέντε γκολ να μοιάζουν και λίγα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε στον ίδιο ρυθμό με την Χέρτα να βάζει και τέταρτο γκολ και πάλι με τον Βίνκλερ ύστερα από τέλεια σέντρα του Ριζ και άστοχη έξοδο του Μίλερ. Καταδικαστικό για τη Σάλκε όμως ήταν το πέμπτο γκολ στο 75ο λεπτό στην πρώτη ενέργεια του Νίντερλέχνερ στο παιχνίδι από νέα ασίστ του Ριζ.

Τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος με τη Χέρτα να προσεγγίζει και πάλι τις ψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας την ώρα που η Σάλκε πρέπει να βρει αλλού βαθμούς για να μην κινδυνεύσει με υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.