Καϊζερσλάουτερν – Σάλκε 4-1: Ξέσπασε η ομάδα του Γραμμόζη! (highlights)

Η Καϊζερσλάουτερν , νίκησε την Σάλκε με 4-1 για την 19η αγωνιστική και πανηγύρισε νίκη για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο του 2023!

Η Καϊζερσλάουτερν, μετρούσε επτά διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα και έψαχνε την πρώτη της νίκη μετά από αρκετό καιρό. Συγκεκριμένα η Λάουτερν είχε να κερδίσει από τον Οκτώβριο του 2023, όταν είχε πάρει τη νίκη με 3-1 κόντρα στο Αννόβερο!

Πέτυχε γκολ, έλεγξε τον ρυθμό

Η ομάδα του Δημήτρη Γραμμόζη, είχε τον έλεγχο των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε ένα γκολ με τον Άχε, που την βοήθησε αρκετά στο να κρατήσει μπάλα και να δώσει έπειτα βάρος στην άμυνα, μην επιτρέποντας στην Σάλκε να απειλήσει.

Στο 10ο λεπτό, ο Ρίτερ εκτέλεσε το φάουλ ο Φέρμαν έδιωξε και ο Άχε πήρε το ριμπάουντ για να κάνει το 1-0! Οι «βασιλικοί μπλε» απείλησαν για πρώτη φορά στο 44ο λεπτό με τον Τέμπελμαν που δοκίμασε το πόδι του αλλά αστόχησε.

Μίλησαν οι αλλαγές, ξέσπασε η Λάουτερν!

Η Σάλκε όπως ήταν αναμενόμενο, μπήκε αποφασισμένη να πιέσει για να φτάσει στο γκολ και το νέο μεταγραφικό απόκτημα με την μορφή δανεισμού από την Μπέρνλι, ο Τσουρλίνοφ, στο 51 έκανε το 1-1!

Ωστόσο η αντίδραση της ομάδας του Δημήτρη Γραμμόζη ήταν γρήγορη. Στο 59, ο Άχε με εξαιρετική κεφαλιά έκανε το 2-1 με το 8ο φετινό του γκολ.

Στο 67, το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Στοΐλκοβιτς που είχε περάσει ως αλλαγή, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για το 3-1! Το τελικό 4-1 έγραψε ο Οπόκου που είχε μπει ως αλλαγή μαζί με τον Στοΐλκοβιτς !

Η Λάουτερν έχασε δύο ακόμη καλές ευκαιρίες για το 5-1!

Η Καϊζερσλάουτερν πήρε σημαντική νίκη στη μάχη της παραμονής και προσπέρασε στον ένα βαθμό τη Σάλκε.

Καϊζερσλάουτερν: Κραλ,Τουρέ, Τόμιακ, Ελβέντι, Ρόνσταντ(87΄Ζίμερ), Καλότς, Νίχους, Πούχατς(70΄Ρεντόντο), Τάτσι(61΄Σιμακάλα), Ρίτερ(61΄Στοΐλκοβιτς), Άχε(61΄Οπόκου)

Σάλκε: Φέρμαν, Μέρκιν, Μπάουμγκαρντλ, Καλάς, Μπρούνερ(74΄Ματριτσιάνι), Μορ(74΄Λάτσα), Καραμάν, Ζεγκουίν, Τέμπελμαν( 46΄Τσουρλίνοφ), Τερόντε(74΄Καμπάνταγι), Τοπ(58΄Λάσμε)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.