Καϊζερσλάουτερν: Στην αντεπίθεση ο Γραμμόζης

Ο Δημήτρης Γραμμόζης δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί σχετικά με τα σενάρια, που τον θέλουν να έχει κακές σχέσεις με τους παίκτες του.

Ο γερμανικός Τύπος υποστήριξε τις τελευταίες ημέρες, πως ο ομογενής τεχνικός μετράει αντίστροφα στον πάγκο της ομάδας. Ο Γραμμόζης τόνισε πως πρόκειται για μια «δολοφονία χαρακτήρα», μέσω των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων. Η γερμανική ομάδα βρίσκεται στη 15η θέση της βαθμολογίας της δεύτερης κατηγορίας, μετά και την ήττα από τη Ζανκτ Πάουλι.

Χαρακτηριστικά, ο Γραμμόζης δήλωσε: «Τις τελευταίες μέρες έχουν γραφτεί παράλογα πράγματα τα οποία είναι ψέματα. Αυτό είναι επιζήμιο για τη φήμη κάποιου, είναι δολοφονία χαρακτήρα, δεν μπορώ να το αφήσω έτσι. Σκέφτηκα να κινηθώ νομικά και έχω ήδη προχωρήσει το όλο θέμα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Τούτη την εβδομάδα θα παρατηρήσατε ξεκάθαρα πως μπορούν ορισμένοι άνθρωποι να βλάψουν κάποιον προσωπικά. Δε θα διαμαρτυρηθώ εάν μου ασκηθεί κριτική για μια ήττα, όμως είναι ότι χειρότερο να κρύβεσαι μέσα στην ανωνυμία του διαδικτύου και να επινοείς πράγματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.