Σάλκε – Αμβούργο 0-2: Νίκη τριάδας (highlights)


Θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τη νίκη του Αμβούρου με 2-0 επί της Σάλκε, ως άκρως κυνική κι αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι σκόραραν δύο φορές στις ελάχιστες φορές που πάτησαν την αντίπαλη περιοχή.

Μόλις στο 4ο λεπτό η Σάλκε ήταν εκείνη που είχε την πρώτη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ χωρίς όμως να τα καταφέρει με τον Τοπ, ενώ ήταν η ομάδα που κρατούσε μπάλα κι έδειχνε διάθεση να επιτεθεί.

Όμως το γκολ ήρθε στην πρώτη επίθεση της ομάδας του Αμβούργου στο 22ο λεπτό, όταν από την σέντρα του Φαν ντερ Μπρέμτ ο Φεράι βρέθηκε εντελώς μόνος του με τον Φέρμαν και με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι ξεπέρασαν το σοκ και στο 27′ βρέθηκε κοντά στο 1-1 με τον Τερόντε και στο 33′ με το οριζόντιο δοκάρι του Ουβεγιάν από εκτέλεση φάουλ. Η Σάλκε, όπως είπαμε είχε τις ευκαιρίες το Αμβούργο τα γκολ και δύο λεπτά μετά το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν το δεύτερο του γκολ με παρόμοιο τρόπο από τα αριστερά αυτή τη φορά από σέντρα του Ντομπέ βρήκε στην καρδιά της άμυνας τον Μπένες που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.

Η ατυχία και η αστοχία των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος με τον Τερόντε δύο φορές να μην μπορεί να σημαδέψει σωστά, ενώ στο 71ο λεπτό και πάλι ο Ουβεγιάν με τρομερό αριστερό σουτ και πολλά φάλτσα έστειλε την μπάλα στο αριστερο δοκάρι του Φερνάντες. Η Σάλκε είχε και τρίτο δοκάρι στο 95ο λεπτό με τον Λάσμε σε διαγώνιο δεξί σουτ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.