Φορτούνα Ντίσελντορφ – Χόλστεϊν Κίελ 0-1 : Μια “ασεβής” φιλοξενούμενη βλέπει άνοδο! (highlights)

Στην κορυφή της κατηγορίας του Γερμανικού ποδοσφαίρου "θρονιάστηκε" η Χόλστεϊν Κίελ πανηγυρίζοντας στο Ντίσελντορφ την 7η νίκη της στο 8ο εκτός έδρας φετινό ματς!

Έδειξε από το πρώτο λεπτό πιο αποφασισμένη και περισσότερο διαβασμένη και εμφανώς αποφασισμένη να πάρει αυτό που θέλει κυριαρχόντας στα “ζωτικά” σημεία του ματς και σε ως ένα μεγάλο βαθμό τα κατάφερε! Η Χόλστεϊν Κίελ στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής επέβαλλε τους όρους της προσεγγίζοντάς το, τακτικά, με ιδανικό τρόπο!

Η Φορτούνα έδειξε αδύναμη, αφενός να αντιμετωπίσει την πίεση στα 2/3 του ματς κι αφετέρου να βρει εναλλακτικό πλάνο στο δημιουργικό κομμάτι έχοντας εγκλωβισμένα τα βασικά της στελέχη!

Το γκολ του Χόλντμπι στο 18′ ήταν μια μορφή επιβράβευσης σε ότι επέβαλλαν οι ανώτεροι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος όπου ότι απειλή ένιωσαν οφείλοντας σε δικά τους λάθη…

Στην επανάληψη βελτιώθηκαν αρκετά πράγματα στην πλευρά των γηπεδούχων οι οποίοι ήταν και άτυχοι στο κοντινό πλασέ του Έγκελχαρτ όπου η μπάλα χοροπήδησε… σαδιστικά, κατά μήκος του οριζόντιο δοκαριού για να φύγει άουτ.

Χωρίς αντίκρυσμα πέρασαν και 2-3 καλές αντεπιτέσεις της ομάδας του Κιέλου στο φινάλε αλλά δεν στεναχωρήθηκαν και τόσο αφού το τελικό σφύριγμα τη βρήκε νικήτρια και συνοδοιπόρο της Ζανκτ Πάουλ στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας τους 22 από τους 32 βαθμούς μακριά από το γήπεδό της (7 νίκες και μια ισοπαλία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.