Αννόβερο – Καρλσρούη 2-2: Διατήρησε ζωντανή την αήττητη παράδοση των 35 ετών! (highlights)

Η Καρλσρούη προηγήθηκε με 2-0 κια βρέθηκε κοντά στην πρώτη της νίκη στην έδρα του Αννόβερου μετά από 35 χρόνια, όμως οι γηπεδούχοι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας!

Το Αννόβερο δεν έχει ηττηθεί από το 1988 εντός έδρας από την Καρλσρούη και διατήρησε ζωντανή αυτή την παράδοση, αν και οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στη νίκη. Οι παίκτες του Λάιτλ, έδειξαν εντελώς διαφορετικό πρόσωπο μετά το 0-2 και ισοφάρισαν σε 2-2 για να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το Αννόβερο την κατοχή, προηγήθηκε με αυτογκόλ η Καρλσρούη

Η Καρλσρούη ξκεκίνησε με 4-4-2 παίζοντας καλά στην άμυνα και δεν επέτρεπε στους γηπεδούχους να βγουν σωστά στην επίθεση και να δημιουργήσουν απειλή. Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 9 με κεφαλιά του Μπόρουτ και δύο λεπτά αργότερα προηγήθηκαν.

Σε σέντρα από τ΄αριστερά, η μπάλα βρήκε στα πόδια του Χάλστενμπεργκ και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1 στο 11!

Οι γηπεδούχοι αν και είχαν κατοχή πάνω από 60% δεν απείλησαν τόσο όσο θα ήθελαν και έχασαν την καλύτερη στιγμή στο 30 με τον Νίλσεν.

Φοβερό ματς στο Β΄ημίχρονο!

Το Αννόβερο είχε κακή εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι το 64! Η Καρλσρούη απείλησε, πέτυχε δύο γκολ τα οποία σωστά ακυρώθηκαν ως off side, στο 49 και το 64. Στο 53 ο Στίντλ σκόραρε απέναντι στην παλιά του ομάδα κάνοντας το 2-0, βάζοντας δύσκολα στο Αννόβερο που βρέθηκε κοντά στην πρώτη εντός έδρας ήττα από την Καρλσρούη μετά από 35 χρόνια!

Ο Φόλγκσάμερ στο 73 μείωσε σε 2-1 και στις καθυστερήσεις ο Μουρόγια έγραψε το τελικό 2-2! Πάντως με την ορμή που είχε το Αννόβερο θα μπορούσε να έχει πετύχει και τρίτο γκολ για να κάνει την ανατροπή. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 80λ με τον Σκοτ.

Αννόβερο: Ζίλερ, Νόιμαν, Χάλστενμπεργκ, Άρεϊ Μπι(46΄Κρίστιανσεν), Λέοπολντ(62΄Έρνστ), Κούντσε(79΄Σκοτ), Μουρόγια, Κεν, Νίλσεν, Ούντεν, Τρεσόλντι(62΄Φόγκλσάμερ)

Καρλσρούη: Ντρέβες, Μπάιφους, Χάισε, Μπόρμουτ, Γιουνγκ, Νέμπελ, Γκόντορφ, Γιένσεν(77΄Μπούρνιτς), Ζιβζιβάτζε(76΄Σλούσνερ), Στιντλ, Ματάνοβιτς(92′ Κόμπαλντ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.