Καϊζερσλάουτερν – Αννόβερο 3-1: Ανατροπή κορυφής! (highlights)

Η Καϊζερσλάουτερν επικράτησε με 3-1 του Αννόβερου για την 9η αγωνιστική της Bundesliga 2 και σκαρφάλωσε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το Αννόβερο προηγήθηκε στο Φριτς Βάλτερ Στάντιον στο 17ο λεπτό με τον Νίλσεν, όμως η Καϊζερσλάουτερν, είχε την υπομονή να ψάξει για την ανατροπή και τη νίκη!

Ματς με συγκινήσεις στο Φριτς Βάλτερ Στάντιον!

Η Λάουτερν, απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τον Άχε, ωστόσο η ομάδα του Στέφαν Λάιτλ, προηγήθηκε στο 17 με τον Νίλσεν, ο οποίος με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0.

Οι ευκαιρίες υπήρχαν και για τις δύο ομάδες και οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν πλησιάσει αρκετά στη νίκη όταν στο 45, ο Νόιμαν πέτυχε γκολ, ωστόσο ο διαιτητής, το ακύρωσε ως off side, έχοντας συμβουλευτεί τον Video Assistant Referee, που έλεγξε την φάση με γραμμές.

Εκεί που το Αννόβερο ήθελε μερικά δευτερόλεπτα για να πάει με το 1-0 στα αποδυτήρια, ο Φόλγκσάμερ ανέτρεψε στην περιοχή τον Ελβέντι και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι!

Από τα έντεκα μέτρα ο αριστερός οπισθοφύλακας της Καϊζερσλάουτερν, Τόμιακ, έκανε το 1-1.

Ανατροπή…και χαμός στις καθυστερήσεις!

Η είσοδος του Οπόκου στο 58 βοήθησε επιθετικά τους γηπεδούχους. Ο 24χρονος πέτυχε γκολ στο 79 για να κάνει το 2-1 για την ομάδα του, βάζοντας την σε θέση οδηγού.

Τα πράγματα έγιναν…χειρότερα για το Αννόβερο καθώς έχασε τον Νορβηγό Νίλσεν στις καθυστερήσεις, καθώς αποβλήθηκε με απ΄ευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ στον Ελβέντι, στο κέντρο του γηπέδου!

Αν και αρχικά είχε δείξει έξι λεπτά καθυστερήσεις, η αποβολή έφερε νέες καθυστερήσεις! Στο 98 ο Χάνσλικ ανατράπηκε στην περιοχή από τον Άρεϊ Μπι και χρειάστηκε ο διαιτητής να ελέγξει το βίντεο για να δείξει την λευκή βούλα. Ο Τόμιακ ήταν εύστοχος για δεύτερη φορά για το τελικό 3-1!

Καϊζερσλάουτερν: Κραλ, Ελβέντι, Σόλντο, Τόμιακ, Ζίμερ, Νίχους(58΄Οπόκου), Ρασλ, Πούχατς(67 Τσούκ), Ρίτερ(86΄Κράους), Τάτσι(87΄Χάνσλικ), Άχε

Αννόβερο: Ζίλερ, Άρει Μπι, Χάλστενμπεργκ, Νόιμαν, Κεν(81΄Έζε), Λέοπολντ(89΄Σκοτ), Κούντσε, Ντεμ(77 Μουρόγια), Τόιχερτ(77΄Σάουμπ), Φόγκλσάμερ, Νίλσεν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.