Νυρεμβέργη – Γκρόιτερ Φιρτ 1-1: Δίκαιη μοιρασιά (highlights)

Ωραία ματς μας ταχύτητα, δυναμισμό και ευκαιρίες χάρισαν στον κόσμο τους οι δύο ομάδες.

Στο Μακ Μόρλοκ στάντιον, Νυρεμβέργη και Γκρόιτερ Φιρτ μοιράστηκαν γκολ και τον βαθμό της ισοπαλίας και σύμφωνα με την οικόνα των δύο ομάδων απολύτως δίκαια. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν πολύ δύσκολα στους γηπεδούχους και μόλις στο 8′ μπήκαν οδηγοί στο σκορ, με την κεφαλιά του Πολωνού Μιχάλσκι. Η πίεση των πράσινων (λευκά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση) ήταν τέτοια που η Νυρεμβέργη δεν έβρισκε τρόπο να πέράσει τη μεσαία γραμμή και μάλιστα στο 23ο λεπτό δέχτηκε και δεύτερο γκολ, το οποίο όμως δεν μέτρησε καθώς στην πρώτη πάσα υπήρξε οφσάιντ.

Οι δύο ομάδες έχασαν κάποιες ευκαιρίές, όχι όμως κάποια σπουδαία και στο 45′ σε κόερνερ των γηπεδούχων, το VAR είδε παράβαση, που δεν είδε ο διαιτητής, με αποτέλεσμα να τον καλέσει να δει τη φάση. Υπήρξε κράτημα του Κιομουρτζόγλου σε αντίπαλό του μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Από την άσπρη βούλα δεν αστόχησε ο Ουζούν και με τον γκολ του νεαρού Τούρκου η Νυρεμβέργη ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος η Νυρεμβέργη έκανε τις ευκαιρίες, πίεσε πολύ, η Γκρόιτερ, αν και είχε κάποιες καλές στιγμές, κοίταξε περισσότερο να μην δεχτεί γκολ και τα κατάφερε παίρνοντας έτσι τον εκτός έδρας βαθμό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.