Πάντερμπορν – Γκρόϊτερ Φιρτ 3-2 : Έμοιαζε με περίπατο, έγινε ντέρμπι! (hls)

Σε τροχιά κορυφής παρέμεινε η Πάντερμπορν νικώντας δύσκολα, όσο δείχνει το τελικό 3-2, την Γκρόϊτερ Φιρτ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τους Σχάλεμπεργκ (13'), Μουσλίγια (60'), Κόντε (76') και των φιλοξενούμενων οι Αμπιάμα (82'), Χργκότα (87')

Παρότι σε άλλο ένα ματς έπαιξε με εμφανή δημιουργικά προβλήματα, λόγω των τραυματισμών των βασικών της επιθετικών, η Πάντερμπορν βρήκε απόψε τη διάθεση αλλά και τις ευκαιρίες έτσι ώστε να δημιουργήσει καλές φάσεις – έστω και κατά διαστήματα – προκειμένου να πάρει τους βαθμούς που την κρατάνε σε τροχιά κορυφής!

Η ομάδα του Κβάσνιοκ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του αρχηγού της, Σχάλεμπεργκ στο 13‘ κι έχασε καλές ευκαιρίες ως το 25’ για ένα δεύτερο τέρμα! Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν έναν καλό ρυθμό ως το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, όμως σε κανένα σημείο του ματς δεν αισθάνονταν ασφαλείς ανασταλτικά. Κάπως έτσι ήρθε το 2-0 στο 60′ από φάουλ του Μουσλίγια και λάθος του γκολκίπερ Σάφραν καθώς η μπάλα γλίστρησε μέσα από τα χέρια του για να καταλήξει στα δίχτυα.

Λίγο πιο μετά ο Κόντε αξιοποίησε μια γρήγορη αντεπίθεση και με ωραίο πλασέ έκανε το 3-0.

Όμως το ματς, σε μια κατηγορία με τόσες αρετές και τόσες αδυναμίες μαζεμένες σε ένα παιχίδι, δεν τέλειωσε τόσο πρόωρα! Η ομάδα της Βαυρίας μην έχοντας τίποτε να χάσει ρίσκαρε και λίγο έλλειψε να φύγει με κάτι θετικό από το Πάντερμπορν.

Στο 82′ ο Νιγηριανός Αμπιάμα από κοντά και μετά από ασθενή απόκρουση του γκολκίπερ Χουθ μείωσε σε 3-1 και στο 87′ ο Χργκότα με ωραίο κοντρόλ και σουτ στην κίνηση πέτυχε το 2ο γκολ των φιλοξενούμενων οι οποίοι ως το φινάλε πίεσαν με ότι είχαν και δεν είχαν, χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 90ο και το 93ο λεπτό. Το 3-2 έμεινε τελικό αποτέλεσμα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.