Αρμίνια-Καϊζερσλάουτερν 2-3: Δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε (hls)

Η Καϊζερσλάουτερν προηγήθηκε με 2-0 μέσα σε δύο λεπτά, η Αρμίνια των δέκα παικτών επέστρεψε ισοφαρίζοντας σε 2-2, όμως στο 88' οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με γκολ του Χάνσλικ.

Έπαιξε με τη φωτιά αλλά δεν κάηκε η Καϊζερσλάουτερν, η οποία κέρδισε δύσκολα 3-2 στην “Σούκο Αρένα” την ουραγό της 2. Bundesliga, Αρμίνια Μπίλεφελντ για την 15η αγωνιστική.

Στο φινάλε του πρώτου μέρους, ένα μαρκάρισμα του Λάσμε του κόστισε την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να αλλάξουν οι αριθμητικές ισορροπίες στο δεύτερο.

Η “Λάουτερν” μέσα σε 2 λεπτά προηγήθηκε με 0-2 καθώς σκόραρε με τους Κλεμάν στο 55′ και Οπόκου στο 57′, όμως το ματς δεν τελείωσε γιατί η Αρμίνια έβγαλε αντίδραση.

Αρχικά μείωσε σε 1-2 με τον Χακ στο 60′ και εν συνεχεία ισοφάρισε σε 2-2 με το πέναλτι του ίδιου παίκτη, στο φινάλε όμως οι φιλοξενούμενοι που τα βρήκαν σκούρα ακόμα και με τους 10 παίκτες της Αρμίνια έφτασαν στη νίκη όταν από λάθος διώξιμο του Αντράντε με το κεφάλι η μπάλα στρώθηκε στον Χάνσλιλ για να κάνει το 2-3.

Ήταν η πρώτη νίκη του Ντιρκ Σουστερ είτε ως προπονητής, είτε ως παίκτης επί της Αρμίνια, με την ομάδα του να φτάνει στους 23 βαθμούς και να κοιτάζει ακόμα πιο ψηλά…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.