Ντάρμσταντ-Αννόβερο 1-0: Δική της η κορυφή! (hls)

Με γκολάρα του Μέχλεμ η Ντάρμσταντ κέρδισε για πρώτη φορά ενόσω βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μετα από εννέα ανεπιτυχείς προσπάθειες.

Η Ντάρμσταντα υποδέχθηκε το Αννόβερο ούσα στην κορυφή της βαθμολογίας και ήθελε τη νίκη για να παραμείνει μόνη της στο ρετιρέ. Μάλιστα ήθελε να το πετύχει αυτό για πρώτη φορά μετά από εννέα αγώνες που όταν ήταν στην πρώτη θέση δε κατάφερνε να νικήσει.

“Θύμα” της το Αννόβερο που ήρθε από την πέμπτη θέση να διεκδικήσει νίκη και να πλησιάσει στην κορυφή. Ωστόσο δύο παράγοντες έκριναν την αναμέτρηση. Αρχικά η αποβολή του Νόιμαν στο 30′ για χέρι στη γραμμή που έφερε και πέναλτι για τους γηπεδούχους. Ωστόσο ο Ζίλερ απέκρουσε το πέναλτι του Κέμπε και κράτησε προς στιγμήν το μηδέν.

Ο δεύτερος παράγοντας ήταν ο Μέχλεμ. Ο κεντρικός χαφ της Ντάρμσταντ και κορυφαίος παίκτης του γηπέδου με ένα ευθύβολο κεραυνό έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 63′. Το γκολ αυτό ήταν και μοναδικό στην αναμέτρηση με την Ντάρμσταντ να μένει εν τέλει στην κορυφή της βαθμολογίας μόνη τουλάχιστον για αυτό το Σαββατοκύριακό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.