Ζανκτ Πάουλι-Νυρεμβέργη 1-1: “Ψυχρολουσία” στις καθυστερήσεις (hls)

Η Ζανκτ Πάουλι κρατούσε τη νίκη μέχρι το 92ο λεπτό, όμως η Νυρεμβέργη σε μια από τις λιγοστές ευκαιρίες της βρήκε γκολ ισοφάρισης και έκοψε δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την άνοδο.

Το ματς τελείωσε στο “Μίλερντορ Στάντιον” και παίκτες, προπονητές και φίλαθλοι της Ζανκτ Πάουλι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως έχασαν τη νίκη κόντρα στη Νυρεμβέργη, η οποία ισοφάρισε σε 1-1 στο 92ο λεπτό.

Μετά από ένα “φτωχό” πρώτο μέρος η Ζανκτ Πάουλι έχασε τεράστια ευκαιρία στο 57′ με τον Μπέκερ να σημαδεύει το αριστερό δοκάρι του Μαθένια.

Στο 71′ ο γκολκίπερ της Νυρεμβέργης έκανε σπουδαία επέμβαση σε σουτ του Μπούχτμαν και στο 72′ ο Σόρενσεν έκανε πέναλτι στον Σάντερ, με τον Κιέρεχ να εκτελεί και να γράφει το 1-0 στο 74′ με το 12ο φετινό του τέρμα.

Οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία λεπτά ρίσκαραν, έπαιξαν με τέσσερις επιθετικούς και βρήκαν γκολ στο 92′ με τον Σέφλερ να μην κάνει καλό κοντρόλ, αλλά να στρώνει τη μπάλα στον Ντούμαν ο οποίος με σουτ στην κίνηση ισοφάρισε σε 1-1.

Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Ζανκτ Πάουλι έφτασε τους 54 βαθμούς, όσους και η Ντάρμσταντ με ματς λιγότερο, ενώ η Νυρεμβέργη με τους 51 που έχει θα πρέπει πλέον να περιμένει “δώρα” από τους υπόλοιπους για να ελπίζει σε άνοδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.