Ντινάμο Δρ. – Βέρντερ Βρ. 3-0: Πανωλεθρία για τους «πράσινους» (hls)

Η Ντινάμο Δρέσδης διέλυσε 3-0 εντός τη Βέρντερ Βρέμης και την καταδίκασε στη δεύτερη σερί ήττα της στη Β' Γερμανίας.

Οι «κιτρινόμαυροι» – που έπαιζαν χωρίς τον τραυματία Παναγιώτη Βλαχοδήμο – είχαν χάσει τα τρία προηγούμενα παιχνίδια τους αλλά δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους «πράσινους», που είχαν ελλείψεις μεσοαμυντικά.

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίωρο, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 40ό λεπτό όταν ο Κενινγκσντόρφερ από μακριά σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Ντάφερνερ στην επαναφορά σκόραρε από κοντά. Αμέσως μετά η Βέρντερ είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Ντουκς.

Για τους γηπεδούχους στο 59′ μπήκε στο ματς ο νεαρός ομογενής σέντερ μπακ Αντώνης Αηδόνης, ο οποίος στο 66′ είχε καθοριστική συμβολή καθώς γύρισε στην περιοχή της Βέρντερ από δεξιά, ο Ντιαβούσι δεν μπόρεσε να σκοράρει, αλλά το έκανε ο Ντάφερνερ στο για το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στο 68′ η Βέρντερ είχε δοκάρι με κεφαλιά του Φούλκρουγκ, ενώ στην επαναφορά ο Αηδόνης αποσόβησε το 2-1 με σωτήριο τάκλιν στα πόδια του Ντουκς.

Τα αμυντικά λάθη των «πράσινων» συνεχίστηκαν στο 75′ με τον Ντιαβούσι να μπαίνει από δεξιά, το γύρισμά του να κόβεται από τον Φριντλ, αλλά την μπάλα να φτάνει στον επερχόμενο Σκρέτερ που σκόραρε με διαγώνιο σουτ.

Στο 80′, η Βέρντερ έχασε ευκαιρία να μειώσει με τον Μπρολ να αποκρούει σουτ του Φούλκρουγκ από το ημικύκλιο και τον Ασαλέ να σουτάρει άουτ στην επαναφορά.

Η Ντινάμο ανέβηκε έκτη με 13 πόντους, τέσσερις πίσω από την πρωτοπόρο Ρέγκενσμπουργκ, ενώ η Βέρντερ έμεινε 10η με 11.

Ντινάμο Δρέσδης (Σμιντ): Μπρολ – Μπέκερ (59′ Αηδόνης), Ακότο, Σολμπάουερ, Λέβε – Σταρκ, Σκρέτερ, Βιλ (62′ Ντιαβούσι), Μέρσελ – Κενινγκσντόρφερ, Ντάφερνερ (82′ Ζομ).
Βέρντερ Βρέμης (Άνφανγκ): Τσέτερερ – Βάιζερ (72′ Εμπόμ), Βέλικοβιτς, Φριντλ, Γιουνγκ (46′ Μάι) – Γκρούεφ, Ραπ, Ν. Σμιντ (62′ Φούλκρουγκ), Ντινκτζί (62′ Ασαλέ), Ρ. Σμιντ – Ντουκς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.