Eπαναλειτουργία ακαδημιών στις 17 Μαϊου, εκκρεμότητα σε τρία ερασιτεχνικά πρωταθλήματα

Στις 17 Μαϊου όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες των ακαδημιών μπάσκετ επανέρχονται στην δραστηριότητα τους, ενώ δεν υπάρχει αναφορά για τα πρωταθλήματα Β'-Γ' κατηγορίας Ανδρών και Α2 Γυναικών, με πιθανότερη κατάληξη την ακύρωση τους στην περίοδο 2020-21.

Η επιστροφή στην αθλητική κανονικότητα όλων των ανήλικων παικτών μπάσκετ, πήρε επίσημη μορφή με την σχετική εισήγηση του υφυπουργείου Αθλητισμού στην ειδική επιτροπή λοιμοξιολόγων του ΕΟΔΥ και από την ερχόμενη Δευτέρα (10/5) θα ξαναρχίσουν οι προπονήσεις που εμπλέκουν ομάδες που περιμένουν συμμετοχή σε Πανελλήνια πρωταθλήματα από τα οποία προκύπτει μοριοδότηση για είσοδο σε εκπαιδευτικά ιδρύματα. Μια εβδομάδα αργότερα, την Δευτέρα (17/5) θα ανοίξουν οι αθλητικές ακαδημίες με συγκεκριμένους περιορισμούς.

Σε εκκρεμότητα, όμως, παραμένει αν θα μπει ή όχι οριστικό τέλος και θα ακυρωθούν τα φετινά πρωταθλήματα μπάσκετ Β’ – Γ’ κατηγορία Ανδρών και Α2 γυναικών, καθώς δεν υπάρχει ξεχωριστή αναφορά. Υπάρχουν κάποιες κατηγορίες από αρχές Ιουνίου, αλλά εκεί πια ακόμα και αν περιλαμβάνονται είναι άγνωστο αν θα συζητηθεί έστω κάποιου είδους δράση για ένα τυπικό φινάλε.  Λογικά πάντως, αυτή είναι η συνέχεια όσων προαναφέρονται ότι μπορούν να αρχίσουν προπονήσεις από 10/5.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.