Βόβορας: “Να παραμείνουμε όρθιοι στα δύσκολα” (vid)

Το στίγμα της επόμενης μέρας του Παναθηναϊκού έδωσε ο προπονητής των «πράσινων» Γιώργος Βόβορας, μιλώντας αποκλειστικά στα κανάλια Novasports

Λίγο πριν την έναρξη των επίσημων διοργανώσεων για τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Βόβορας, μίλησε αποκλειστικά στους Δ. Καρύδα και Γρ. Παπαβασιλείου, για την ομάδα που θα δουν οι φίλοι των «πράσινων» τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Κατ΄ αρχήν απολαμβάνουμε τις προπονήσεις. Είμαστε στο σωστό δρόμο και ελπίζω να φανούν στο παρκέ τα αποτελέσματα της δουλειάς μας», τόνισε στην αρχή των δηλώσεων του ο Έλληνας προπονητής για να συνεχίσει λέγοντας:
«Αυτό που θέλω να βλέπω από τους παίκτες, είναι δύναμη, ενέργεια, τρέξιμο. Να αποφεύγουμε τα λάθη στις λεπτομέρειες και να παραμείνουμε «όρθιοι» ακόμη και μετά από δύσκολες καταστάσεις».

Αναφερόμενος τέλος σε προσωπικά του ζητήματα σχετικά με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από την θέση του πρώτου προπονητή, αλλά και για την σχέση του με τους Αλβέρτη Διαμαντίδη, ο Γ. Βόβορας, είπε:
«Δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερο στη ζωή μου. Αυτό που «εισπράττω» στην καθημερινότητα μου, είναι η αγάπη του κόσμου για την ομάδα. Όσο για τις σχέσεις μου με τους δύο πρώην μπασκετμπολίστες του Παναθηναϊκού, πρέπει να ομολογήσω ότι με βοηθάει η παρουσία τους στα αποδυτήρια». 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.