Mε εκατοντάδες ευχές στην φανέλα της, η Εθνική «πετά» για τον Καναδά

O τραπεζικός όμιλος που είναι βασικός χορηγός όλων των Εθνικών ομάδων μπάσκετ από το 2000, παρέδωσε μια φανέλα με τις ευχές των φιλάθλων για την διεκδίκηση πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με τις ευχές των Ελλήνων φιλάθλων τυπωμένες πάνω στην φανέλα της Εθνικής ομάδας, η αποστολή της ελληνικής ομάδας θα ταξιδέψει αύριο (25/6) στην Βικτόρια του Καναδά για να συμμετάσχει στο προολυμπιακό τουρνουά και να διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο τραπεζικός όμιλος που είναι ο μέγας χορηγός όλων των Εθνικών ομάδων μπάσκετ από το 2000 και για 21 συνεχή χρόνια, έδωσε την ευκαιρία στους σχεδόν 140.000 ακολούθους να στείλουν της ευχές τους στα μέλη της ομάδας, μέσω της επίσημης σελίδας της εταιρίας στο Facebook.

Οι ευχές αποτυπώθηκαν χειρόγραφα (με τη βοήθεια ειδικού typography/lettering designer) σε μια φανέλα και αυτή παραδόθηκε στην ομάδα και στα χέρια του Ρικ Πιτίνο και στην τελευταία προπόνηση στο ΟΑΚΑ, ύστερα από το πρόσφατο 30ο τουρνουά «Ακρόπολις-Eurobank».

Μέχρι την ολοκλήρωση των αγώνων θα συνεχίζεται η ψηφιακή συλλογή ευχών και στήριξης της προσπάθειας της ομάδας, δημιουργώντας digital εμφανίσεις, όπου οι χρήστες θα μπορούν να βρουν τις μοναδικές (επιλεγμένες) τους ευχές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.