Mundobasket 2023: Μανίλα out… (pics, video)

Αποστολή Μανίλα εξετελέσθη από την ομάδα των Playmakers και ο Παντελής Λώλης προσπαθεί να βάλει σε τάξη τις τηλεοπτικές του σκέψεις για το Μουντομπάσκετ.

Μουντομπάσκετ ήταν λοιπόν και πέρασε. Περισσότερες από 22 μέρες μακριά από τις οικογένειες μας. Άξιζε όμως και με το παραπάνω. Στη μεγαλύτερη διοργάνωση που βγήκε ποτέ στον αέρα στην 30χρονη πορεία των καναλιών Novasports, το αθλητικό τμήμα παρέταξε στη Μανίλα 5 δημοσιογράφους (Καρύδας, Καούρης, Παντέλη, Αυγουλής και ο υποφράφων το κείμενο), 2 εικονολήπτες (Δημήτρης και Μιχάλης Παπαμιχαλάκης) έναν παραγωγό – σκηνοθέτη (Μιχάλης Δημητρόπουλος) και την Advertising Sales Director (Αντέλα Πέτροβιτς). Στις 32 χώρες που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση η Nova είχε – εκτός από τα τοπικά δίκτυα – την πολυπληθέστερη ομάδα media για να ανταπεξέλθει στο απαιτητικό καθημερινό live πρόγραμμα στην TV αλλά και στις αυξημένες απαιτήσεις στα digital (site, youtube, Instagram, Twitter).

Η μοναδική αποστολή που ήταν μεγαλύτερη της ελληνικής ήταν η  12μελής ομάδα από το Λος Άντζελες, η οποία χορηγούμενη αποκλειστικά από τον Λούκα Ντότσιτς, κάλυπτε αποκλειστικά τον Σλοβένο σταρ σε κάθε του βήμα. Η διαφορά με την ελληνική παραγωγή είχε να κάνει με την μετάδοση του περιεχομένου. Οι Αμερικανοί θα ετοίμαζαν documentaries του Παγκοσμίου, συγνώμη του Ντότσιτς, όταν επέστρεφαν στη βάση τους, ενώ η δική μας παραγωγή ήταν καθημερινή.


Κλείνουμε την παρένθεση Ντότσιτς για να επιστρέψουμε στην παραγωγική διαδικασία των καναλιών Novasports που γινόταν καθημερινά στις εγκαταστάσεις στο Πικέρμι. Μια τεράστια ομάδα 70+ έμπειρων συναδέλφων (δημοσιογράφοι, παραγωγοί, σκηνοθέτες, τεχνικοί, υπεύθυνοι προγραμματισμού, γραφίστες), υποστήριζαν με τον καλύτερο τρόπο το υλικό που έφθανε καθημερινά από τη Μανίλα.

Συνολικά στον τηλεοπτικό αέρα για 18 ημέρες βγήκαν 30 εκπομπές στο Novasports Start, 92 μεταδόσεις, 24 ημίωρες εκπομπές στο youtube του novasports, αριθμοί ρεκόρ για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στα 30 χρόνια λειτουργίας της Nova. Top καλεσμένοι, όπως οι Παπαλουκάς. Πρέλεβιτς, Αταμάν, Κοχ, Ζούρος, Σφαιρόπουλος, Σκόλα, Βλάχος, Γαλακτερός, Παταβούκας, Μάντζαρης και  Γιάνκοβιτς, live συνδέσεις με την Μανίλα, εκατοντάδες ρεπορτάζ με αποκλειστικές δηλώσεις, ανάλυση από τον coach των Playmakers Φώτη Κατσικάρη, συνέθεταν το καθημερινό μπασκετικό παζλ που είχατε την ευκαιρία να απολαμβάνετε στα κανάλια Novasports.

 Ευλογία, χαρά και ευθύνη να έχεις την τιμή να ενορχηστρώνεις μια τέτοια ομάδα μακριά από το σπίτι σου…

Θα το ξανάκλεινα το ραντεβού στο παρκέ αύριο κιόλας…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.