Βεζένκοφ: «Πήραμε ώθηση από το Κύπελλο, δε διαλέγουμε και δε φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο στα πλέι οφ» (vid)

Δε διαλέγει αντίπαλο ο Βούλγαρος φόργουορντ του Ολυμπιακού, όπως σχολίασε μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα. Τι είπε για το ΣΕΦ, τον κόσμο της ομάδας και την... ανακούφιση με την κατάκτηση του Κυπέλλου!

Μεταξύ άλλων ο Σάσα Βεζένκοφ σημείωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports πως και την εκπομπή Playmakers:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είχαμε όνειρα και στόχους, ξέροντας πως είχαμε αποτύχει την προηγούμενη σεζόν. Δέσαμε πολύ γρήγορα σαν ομάδα και θέλαμε να μπούμε στα πλέι οφ. Ξέραμε πως αν κρατούσαμε την έδρα μας, θα το πετυχαίναμε. Έγιναν και πολλά πράγματα μέσα στη σεζόν. Αποκλείστηκαν οι ρώσικες ομάδες (σωστά) και δεν ξέραμε αν θα βγαίναμε τρίτοι. Πάντως με τα τωρινά δεδομένα θέλαμε την είσοδο στην τετράδα και τα καταφέραμε».

Για τους πολλούς πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού:«Μπορεί να μην έχουμε 16-17 παίκτες όπως άλλες ομάδες, αλλά είμαστε 13-14 και μπορεί ο οποιοσδήποτε να μπει και να βοηθήσει. Πάντα όλοι μας είμαστε πνευματικά έτοιμοι. Ο καθένας ξέρει τους ρόλους του και άπαντες χαίρονται με την επιτυχία του συμπαίκτη του. Είμαστε μια οικογένεια, με τα πάνω και τα κάτω της. Τώρα όμως αρχίζουν τα δύσκολα».

Για την υγεία που αποπνέει η ομάδα: «Σίγουρα οι παλιοί, όπως ο Πρίντεζης που βοηθάει την ομάδα απίστευτα με όλους τους τρόπους. Το ίδιο συμβαίνει με τους Σλούκα-Παπανικολάου, που ξέρουν να χειρίζονται τις κρίσεις. Εμείς μαθαίνουμε από αυτούς και γινόμαστε καλύτεροι από όλες τις καταστάσεις».

Για το τι άλλαξε: «Προσπαθήσαμε να μην κτίσουμε αρνητικό σερί. Φτάσαμε στις τέσσερις σερί, αλλά αλλάξαμε τσιπάκι στην Μπασκόνια και πήραμε ώθηση και… ανακούφιση από την κατάκτηση του Κυπέλλου. Το ίδιο θα συνέβαινε και με τον Παναθηναϊκό. Αλλά πετύχαμε αυτό που θέλαμε εμείς και πλέον στρέφουμε το βλέμμα μας μπροστά».

Για το ποιον αντίπαλο θα ήθελε στα πλέι οφ: «Δεν υπάρχει λόγος να διαλέξουμε. Όποιος έρθει. Δε φοβόμαστε κανέναν, ειδικά με τον κόσμο στο πλευρό μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.