Σίμτσακ: “Οι μεγάλες άμυνες και τα σουτ μας έδωσαν τη νίκη” (vid)

Ο Βασίλης Σίμτσακ μίλησε στους "Playmakers" και στο Νικήτα Αυγουλή για τη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου, τους "νεαρούς" παίκτες του Παναθηναϊκού αλλά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα τον Αλέξανδρο Σαμοντούροφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στους “Playmakers”:

“Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πολύ καλά. Ήμασταν σταθεροί στην άμυνα από την αρχή μέχρι το τέλος. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά”.

Για τις σωστές αντιδράσεις:Είναι από τα λίγα παιχνίδια που δε χάσαμε την ψυχραιμία μας. Είναι από τα λίγα παιχνίδια που ενώ είμαστε μπροστά και ο αντίπαλος μειώνει παραμείναμε συγκεντρωμένοι. Παίξαμε εξαιρετικά στην άμυνα, όλα τα παιδιά ήταν εκπληκτικά”.

Αν η νίκη είναι “παυσίπονο” για το αποτέλεσμα στο ΣΕΦ: “Η ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν άσχημη να μην τη ξεχάσουμε. Συνήθως λέμε ότι πρέπει να έχουμε κοντινή μνήμη αλλά εκείνο το αποτέλεσμα πρέπει να την κρατάμε και να συνεχίζουμε”.

Για τα νέα παιδιά του Παναθηναϊκού: Ο Χουγκάζ, ο Μαντζούκας και ο Αβδάλας είναι παιδιά που προσπαθούν. Ο Πρίφτης τους εμπιστεύεται και είναι σημαντικό”.

Για τον Αλέξανδρο Σαμοντούροφ: Έτσι όπως είναι τα πράγματά στην Ελλάδα είναι σημαντικό που ήρθε στον Παναθηναϊκό. Ο Αλέξανδρος είναι ένα παιδί με μεγάλο ταλέντο και μπορεί να εξελιχθεί”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.