Σίμτσακ: “Αν δεν υπήρχε και ο κόσμος του Παναθηναϊκού…” (vid)

Στη στήριξη που δίνει ο κόσμος του Παναθηναϊκού στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των Πράσινων στάθηκε ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη, Βασίλης Σίμτσακ στις δηλώσεις που έκανε στα κανάλια Novasports. Παράλληλα

Στη στήριξη που δίνει ο κόσμος του Παναθηναϊκού στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των Πράσινων στάθηκε ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη, Βασίλης Σίμτσακ στις δηλώσεις που έκανε στα κανάλια Novasports. Παράλληλα ο νεαρός κόουτς σχολίασε το πρόβλημα που υπάρχει στο ριμπάουντ, αλλά και την άνοδο του Βασίλη Καββαδά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σίμτσακ στα κανάλια Novasports:

“Υπήρχαν δύο – τρεις φάσεις που μπορούσαν να είναι υπέρ μας και μπορούσαν να παίξουν σημαντικό ρόλο σε ένα τόσο κλειστό παιχνίδι. Δεν τις έχω δει σε ριπλέι για να είμαι ξεκάθαρος. Αντιμετωπίσαμε και αυτό, προσπαθήσαμε και από ένα χαμένο ριμπάουντ που είναι η αχίλλειος πτέρνα μας φέτος, χάσαμε το παιχνίδι.

Το κακό είναι ότι τα πιο πολλά τα πήρε ο Χολ που παίζει στη θέση 2 και 3. Είναι θέμα διάθεσης στο ριμπάουντ, του πόσο θα… χτυπηθώ, είναι θέμα εμπειρίας για να διαβάσεις που θα πάει η μπάλα και τα δουλεύουμε πολύ, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε βελτιωθεί και πρέπει να εστιάσουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι.

Το κοινό μας στηρίζει πάρα πολύ, παρά τα ατυχή αποτελέσματα. Αν δεν υπήρχαν και αυτοί θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα και μας δίνουν κουράγιο για να προσπαθήσουμε και να παλέψουμε μέχρι τέλους. Ξέρουμε τις αδυναμίες και τα προτερήματα μας. Τώρα που είναι δύσκολα στα πράγματα στην Ευρωλίγκα, αλλά και με την απώλεια του Κυπέλλου, τους θέλουμε δύο φορές κοντά μας για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε με μια έξτρα δύναμη. Ειδικά στην τελευταία περίοδο, είχαν πολύ μεγάλο ρόλο στην προσπάθεια ανατροπής.

Ο Καββαδάς είναι ένα παιδί το οποίο έχει κάνει μια μετάβαση στο πνευματικό κομμάτι. Είναι άλλος ο ρόλος του στον Παναθηναϊκό, ακούει πάρα πολύ, προσπαθεί πάρα πολύ και τον τελευταίο καιρό μας έχει δώσει μια έξτρα βοήθεια. Και απόψε μας έδωσε πόντους από τη ρακέτα και ήταν ένας μεγάλος ρόλος για την ανατροπή του παιχνιδιού”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.