Τεόντοσιτς: «Με βοήθησε πολύ ο Τζόρτζεβιτς»

Ο Μίλος Τεόντοσιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και υπογράμμισε πως τον έχει βοηθήσει αρκετά στην έως τώρα καριέρα του.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και υπογράμμισε πως τον έχει βοηθήσει αρκετά στην έως τώρα καριέρα του. Ο διεθνής γκαρντ της Σερβίας υπογράμμισε πως έχει εξαιρετική σχέση με τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού, ενώ μίλησε και για την εμφάνιση των «πλάβι» στον ημιτελικό με την Αυστραλία.

Αρχικά, ο Τεόντοσιτς τόνισε για τον Τζόρτζεβιτς: «Είναι ένας από τους λίγους προπονητές που με έχουν βοηθήσει τόσο πολύ στην καριέρα μου. Μου δίνει την ελευθερία που χρειάζομαι. Έχουμε εξαιρετική σχέση και μια ξεχωριστή σύνδεση. Είναι απίστευτος στο να σου δίνει κίνητρα. Στα μάτια του μπορείς να δεις τη δύναμη και αυτό σε ωθεί κάθε δευτερόλεπτο που του μιλάς. Βγάζει μια απίστευτη ενέργεια».

Στη συνέχεια, δήλωσε για τη νίκη της Σερβίας επί της Αυστραλίας στον ημιτελικό του ολυμπιακού τουρνουά: «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Το να σταματήσεις μια ομάδα σαν την Αυστραλία στους 14 πόντους στο ημίχρονο είναι απίθανο. Θα έλεγα σχεδόν αδύνατον. Το καταφέραμε. Ακόμα και όταν χάναμε στη φάση των ομίλων, ήμουν χαρούμενος με το πώς παίζει η ομάδα. Παίζουμε καλά σε όλο το τουρνουά και δείχνουμε το ομαδικό πνεύμα και τον χαρακτήρα στο παιχνίδι μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.