«Η κατάσταση στους Σπερς μπορεί να μην είναι ποτέ πια η ίδια»

Η φετινή, μάλλον ήταν η τελευταία παράσταση της σπουδαίας ομάδας των Σαν Αντόνιο Σπερς (τουλάχιστον με αυτή τη σύνθεση) όπως άφησε να εννοηθεί ο Ντάνι Γκριν.

Η φετινή, μάλλον ήταν η τελευταία παράσταση της σπουδαίας ομάδας των Σαν Αντόνιο Σπερς (τουλάχιστον με αυτή τη σύνθεση) όπως άφησε να εννοηθεί ο Ντάνι Γκριν. 

Ο γκαρντ των «σπιρουνιών», εξέφρασε τους φόβους αλλά και την απογοήτευσή του για ενδεχόμενη αποχώρηση των Τιμ Ντάνκαν και Μάνου Τζινόμπιλι από την ενεργό δράση, τονίζοντας την απογοήτευσή του για το ότι αυτός και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καλύτερο στη σειρά με τους Κλίπερς.

«Αυτή η ομάδα είναι ξεχωριστή. Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει μεγάλη απογοήτευση, ειδικά για τον Τίμι και τον Μάνου. Είχαμε μια ευκαιρία να κάνουμε κάτι ξεχωριστό για αυτούς» τόνισε ο Γκριν που συνέχισε:

«Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσευχηθώ για ακόμα μία τόσο ξεχωριστή ομάδα παικτών και στο μέλλον» ενώ για το δικό του μέλλον (είναι free agent) ανέφερε:

«Ελπίζω να συνεχίσω, αγαπώ το Σαν Αντόνιο και οι φίλαθλοι πάντα μας υποστήριζαν. Τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν και να μην είναι ποτέ ξανά το ίδιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.