Λι: «Θέλουμε το πρωτάθλημα»

Να κατακτήσει το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ θέλει ο Κόρτνεϊ Λι, ο οποίος μετακόμισε από το Χιούστον στη Βοστώνη και τους Σέλτικς.

Να κατακτήσει το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ θέλει ο Κόρτνεϊ Λι, ο οποίος μετακόμισε από το Χιούστον στη Βοστώνη και τους Σέλτικς. Ο 26χρονος γκαρντ μίλησε για την απόφαση του να υπογράψει στην ομάδα της Βοστώνης παρότι είχε καλύτερες προτάσεις και έθεσε ως στόχο για τη φετινή σεζόν να φορέσει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή στο ΝΒΑ.

«Υπήρξαν ομάδες που μου πρόσφεραν περισσότερα λεφτά, στόχος μου όμως είναι να κερδίζω και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό. Οι απαιτήσεις στην Βοστώνη κάθε χρόνο είναι πολύ μεγάλες, αφού όλοι θέλουν να κερδίζουν και αυτό ακριβώς θέλω κι εγώ», δήλωσε αρχικά ο Λι και συμπλήρωσε:

«Μιλούσα με τον Ρόντο όσο καιρό ήμουν free agent και είδα ότι είχε τους ίδιους στόχους με εμένα. Θέλουμε να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα. Και όχι μόνο μία φορά».

Να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός γκαρντ τη σεζόν που μας πέρασε είχε 11,4 πόντους, 2,7 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ και 1,2 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε 58  ματς που αγωνίστηκε με τη φανέλα των Χιούστον Ρόκετς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.