Ύμνοι Έιντζ για Ρόντο

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ραζόν Ρόντο, ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής των Μπόστον Σέλτικς, Ντάνι Έιντζ.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ραζόν Ρόντο, ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής των Μπόστον Σέλτικς, Ντάνι Έιντζ. Ο ισχυρός άνδρας των Σέλτικς σχολίασε την προσφορά του 26χρονου γκαρντ την περασμένη σεζόν και τον χαρακτήρισε ότι καλύτερο διαθέτει η ομάδα της Βοστώνης.

«Η αγωνιστική συμπεριφορά του κατά την περασμένη χρονιά ήταν απίστευτη. Απέδειξε πως είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδος μας κι έχει κερδίσει το σεβασμό συμπαικτών και προπονητών. Πρόκειται για τεράστιο βήμα. Ανυπομονούμε να τον ξαναδούμε εν δράσει. Πολλοί λένε πως η επιτυχία του έχει να κάνει με τη συνύπαρξη δίπλα σε τρεις All Stars (βλ. Πιρς, Γκαρνέτ & Άλεν).

Aλλά ακόμη κι όταν ο Πολ Πιρς πήγαινε στον πάγκο με 6 φάουλ, ο Ραζόν σκόραρε 9 συνεχόμενους πόντους κι ήταν επιθετικός, κάτι που δε θα ίσχυε σε διαφορετική περίπτωση. Αυτή είναι η επόμενη φάση του σχεδίου μας: ο Ρόντο να αναλαμβάνει δράση, αντί να περιμένει τους υπολοίπους. Ο Ρόντο είναι ο καλύτερος παίκτης μας, όλοι το γνωρίζουν και το απέδειξε στα τελευταία playoffs», ήταν τα λόγια του Ντάνι Έιντζ.

Ο 26χρονος All Star γκαρντ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 11,9 πόντους, 4,8 ριμπάουντ και 11,7 ασίστ σε 53 συμμετοχές με τη φανέλα των Σέλτικς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.