Τζέιμς: «Βελτιωθήκαμε στην άμυνα»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς απέδωσε τη νίκη 111-102 των Κλίβελαντ Καβαλίερς επί των Μπόστον Σέλτικς, στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του, ενώ τόνισε πως θα χρειαστεί ίδια προσπάθεια και στα επόμενα ματς.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς απέδωσε τη νίκη 111-102 των Κλίβελαντ Καβαλίερς επί των Μπόστον Σέλτικς, στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του, ενώ τόνισε πως θα χρειαστεί ίδια προσπάθεια και στα επόμενα ματς. Παράλληλα, ο Τζέιμς αναφέρθηκε και στο κλίμα που δημιουργούν οι φίλαθλοι των «Κελτών» στους αγώνες στη Βοστώνη.

Αρχικά, ο 33χρονος παίκτης τόνισε: «Έχουμε βελτιωθεί πολύ στην άμυνα, αναγκάζουμε τους αντιπάλους να σουτάρουν υπό πίεση και κυνηγάμε κάθε μπάλα, ακόμη και μετά από έξτρα πάσες. Έχουμε καλύτερη επικοινωνία και ενέργεια στα δύο τελευταία παιχνίδια και θα πρέπει να κάνουμε το ίδιο και στο Garden, όσο θόρυβο κι αν έχει, για να τα πάμε καλύτερα από τα δύο πρώτα ματς».

Στη συνέχεια, ο Τζέιμς υπογράμμισε για τους φιλάθλους των Σέλτικς: «Είναι ένα εχθρικό περιβάλλον. Ξέρουμε πως δεν θα συναντήσουμε αγάπη εκεί. Αν δεν φοράς πράσινα, αν δεν παίζεις για την ομάδα σου, αν δεν βγάζεις πράσινο αίμα, δεν σε αγαπάνε καθόλου. Θα πρέπει να βγούμε λοιπόν με αποφασιστικότητα και να ξέρουμε ότι θα είμαστε εκεί μόνοι μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.