Πολ Τζορτζ: “Θέλω να βάλω τη φανέλα των Λέικερς”

Την προτίμηση του Πολ Τζορτζ στο Λος Άντζελες και τους Λέικερς αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του HoopsHype.com, Άλεξ Κένεντι.

Την προτίμηση του Πολ Τζορτζ στο Λος Άντζελες και τους Λέικερς αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του HoopsHype.com, Άλεξ Κένεντι. Ο ολ-σταρ φόργουορντ θα αποκαλύψει την απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μέσω ενός μίνι-ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει το “Sports Center” του ESPN, από το οποίο ο Κένεντι αποκάλυψε κάποιες από τις ατάκες του Τζορτζ. Στο εν λόγω αφιέρωμα συμμετέχει και ο Ντουέιν Γουέιντ. 

Σε αυτές ο Τζορτζ φέρεται να λέει:
«Αγαπώ το Λος Άντζελες. Είναι το σπίτι μου. Μεγάλωσα παρακολουθώντας τον Κόμπι. Όταν ερωτεύτηκα το παιχνίδι για πρώτη φορά, όταν έπαιζα, δεν ονειρευόμουν τον εαυτό μου με φανέλα της Ιντιάνα ή της Οκλαχόμα, αλλά με φανέλα των Λέικερς. Όλοι οι παίκτες στο πρωτάθλημα θα έλεγαν ότι θέλουν να γυρίσουν στο σπίτι τους. 

«Θέλω να γίνω πρωταθλητής. Θέλω να έρθω εδώ (σ.σ στο Λ.Α), να παίξω για την ομάδα της πόλης και να βάλω τη φανέλα των Λέικερς. Αυτό ήταν ΠΑΝΤΑ κάτι που ήθελα να εκπληρώσω. Αλλά την ίδια στιγμή, ποια είναι η καλύτερη κίνηση που μπορώ να κάνω;». 

«Κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ του SportsCenter, ο Πολ Τζορτζ συνομιλούσε με τον Ντουέιν Γουέιντ, απαριθμώντας τα οφέλη του να διαλέξει τους Λέικερς και τους Θάντερ. Στη συνέχεια πρόσθεσε «Υπάρχουν και άλλα μέρη, όπως η Βοστόνη, οι Κλίπερς…», αλλά ο Γουέιντ τον διέκοψε». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.