Κάρι: «Θέλαμε και το ρεκόρ»

Ο Στεφ Κάρι υπογράμμισε πως οι Γκόλντεντ Στέιτ Γουόριορς ήθελαν το ρεκόρ με τις περισσότερες νίκες, όμως ο βασικός τους στόχος παραμένει η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Στεφ Κάρι υπογράμμισε πως οι Γκόλντεντ Στέιτ Γουόριορς ήθελαν το ρεκόρ με τις περισσότερες νίκες, όμως ο βασικός τους στόχος παραμένει η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Αμερικανός παίκτης συμπλήρωσε πως η προσοχή όλων πλέον στρέφεται στα play off του ΝΒΑ, ενώ αναφέρθηκε και στις δικές του εμφανίσεις στο εφετινό πρωτάθλημα.

Αρχικά, ο Κάρι υπογράμμισε: «Έχουμε τόσα παιδιά στην ομάδα που θυσιάζονται για το σύνολο. Όλοι έχουν έναν συγκεκριμένο ρόλο και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Είμαστε όλοι μαζί, δεμένοι, στις προπονήσεις, στα ταξίδια, στους αγώνες. Για μας ο μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά η πρόκληση του ρεκόρ αυτού μας έβαλε σε πνεύμα playoffs νωρίτερα. Δεν είχαμε περιθώριο λάθους και οι δύο τελευταίες εβδομάδες ήταν πολύ απαιτητικές πνευματικά και σωματικά. Αυτή η διαδικασία μάς έκανε καλύτερους και θα είμαστε έτοιμοι και φρέσκοι για τα playoffs».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Όσα ειπώθηκαν για μας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μάς έδωσαν κίνητρο από το καλοκαίρι κιόλας. Η αλήθεια είναι πως ανεβάσαμε μόνοι μας τον πήχη των προσδοκιών με τις εμφανίσεις μας. Δεν χρειαζόμαστε έξτρα κίνητρο».

Τέλος, ο Κάρι αναφέρθηκε και στις δικές του εμφανίσεις την εφετινή σεζόν: «Είμαι ευλογημένος που παίζω αυτό το παιχνίδι κι έχω σπουδαίους συμπαίκτες. Προσπαθώ να γίνομαι όλο καλύτερος, να πιέζω τον εαυτό μου και να μην έχω όρια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.