Χάουαρντ: «Με πληγώνει η κριτική»

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ υπογράμμισε πως τον ενοχλεί η κριτική που δέχεται και συμπλήρωσε πως δεν είναι άνθρωπος που παίζει μόνο για τον εαυτό του.

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ υπογράμμισε πως τον ενοχλεί η κριτική που δέχεται και συμπλήρωσε πως δεν είναι άνθρωπος που παίζει μόνο για τον εαυτό του. Ο Αμερικανός παίκτης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από τους Χιούστον Ρόκετς τις προσεχείς ημέρες, ενώ συμπλήρωσε πως αυτό που θέλει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να δουλέψει με ατομικές προπονήσεις το καλοκαίρι, προκειμένου βελτιωθεί. 

Αρχικά, ο Χάουαρντ υπογράμμισε: «Έχω ακούσει κόσμο να λέει ότι δεν με συμπαθεί, γιατί νομίζουν πως παίζω για τον εαυτό μου. Αυτό με πληγώνει και με ενοχλεί, γιατί δεν είμαι τέτοιος τύπος. Ποτέ δεν ήμουν αυτός ο άνθρωπος. Και ξέρω πως μπορεί να λένε πως δείχνω αδιάφορος και δυσαρεστημένος, αλλά πάντα με ενδιαφέρει να νικάω. Κίνητρο είχα πάντα μεγάλο. Θυμάμαι να λες εσύ Τσαρλς Μπάρκλεϊ πως δεν θα είμαι καλός για το ΝΒΑ και ο Μάτζικ Τζόνσον πως δεν θα τα καταφέρω. Τέτοια πράγματα μού δίνουν κίνητρο».

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός παίκτης υπογράμμισε: «Όλοι θα θέλαμε να έχουμε την μπάλα στα χέρια, αλλά πρέπει να κάνω τα πράγματα που θέλει από μένα η ομάδα και στόχος μου είναι να γίνω ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών. Θα ήταν ωραίο να μπορώ κι εγώ να κάνω ντρίμπλες κάτω από τα πόδια, αλλά πρέπει να εξαρτώμαι από τους συμπαίκτες μου για να πάρω την μπάλα. Ομολογώ πως υπήρχαν φορές που εκνευρίστηκα και ήμουν εκτός αγώνα και αυτό το παραδέχομαι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.