Πόρτερ: Ισόβια απαγόρευση από το ΝΒΑ

Τελείωσε από το ΝΒΑ ο Πόρτερ, λόγω παράνομου στοιχηματισμού.

Ένοχος αποδείχθηκε τελικά ο Τζοντάι Πόρτερ για παράνομο πονταρίσματα στο NBA.

Τα «ειδικά» στοιχήματα με αυτόν πρωταγωνιστή και με την περίεργη συμπεριφορά του είχαν τραβήξει την προσοχή της διοργανώτριας αρχής! Τα δύο παιχνίδια στα οποία τοποθετήθηκαν τα μεγάλα πονταρίσματα ήταν σε σημεία «Under» του Πόρτερ στις 26 Ιανουαρίου και στις 20 Μαρτίου, παιχνίδια στα οποία ο παίκτης των Ράπτορς έπαιξε ελάχιστα, αποχωρώντας οικειοθελώς καθώς υποστήριξε ότι υπέστη μικρής σημασίας τραυματισμούς.

Ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, είχε κάνει δηλώσεις επί του θέματος, λέγοντας πως:

«Έχω τεράστιο εύρος ανεκτικότητας στην πειθαρχία στους κανονισμούς. Αλλά εδώ μιλάμε για θεμελιώδες αμάρτημα. Η τελευταία επιλογή που θα έχω αν αποδειχτεί ένοχος, θα είναι να τον αποκλείσω από το παιχνίδι».

Η επίσημη αναφορά της Λίγκας:

«Η έρευνα διαπίστωσε ότι πριν από τον αγώνα των Ράπτορς στις 20 Μαρτίου, ο Πόρτερ αποκάλυψε εμπιστευτικές πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του σε ένα άτομο που γνώριζε ότι στοιχιματίζει στο NBA. Ένα άλλο άτομο με το οποίο ο Πόρτερ συνδέθηκε και ήξερε ότι ήταν επίσης παίκτης στοιχήματος, έβαλε στη συνέχεια ένα στοίχημα ύψους 80.000 δολαρίων για να κερδίσει 1.1 εκατομμύρια δολάρια, στοιχηματίζοντας ότι ο Πόρτερ θα είχε χαμηλότερη απόδοση στο παιχνίδι της 20ης Μαρτίου. Επιπλέον, από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2024, ενώ ταξίδευε με τη θυγατρική ομάδα των Ράπτορς για αγώνες στην G-League, ο Πόρτερ στοιχημάτισε σε τουλάχιστον 13 παιχνίδια τπυ NBA χρησιμοποιώντας τον διαδικτυακό λογαριασμό στοιχηματισμού ενός συνεργάτη του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.