Μπαρτσελόνα: Θέλει δυο νίκες ο Λαπροβίτολα

Ο Νίκολας Λαπροβίτολα θέλει από την Μπαρτσελόνα να πετύχει δυο νίκες στα ματς που απομένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου, για να τερματίσει στην πρώτη τετράδα.

Ο Αργεντινός γκαρντ τόνισε πως η καταλανική ομάδα θα πρέπει να κάνει τη δουλειά της στο παρκέ και να μην ασχολείται με τα σενάρια, σχετικά με το που θα μπορέσει να τερματίσει. Αναλυτικά, ο Λαπροβίτολα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τους Ισραηλινούς: «Μία νίκη την Πέμπτη δε σημαίνει πως εξασφαλίσαμε την τέταρτη θέση. Πρέπει να νικήσουμε και στα δύο ματς που μένουν, ξεκινώντας από τον αγώνα με τη Μακάμπι. Θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα. Θα είναι σπουδαίο για την ομάδα αν μπούμε στο Top-4 της Euroleague. Γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να έχουμε έξτρα ενέργεια».

Για την πορεία των Καταλανών και τα σενάρια στη βαθμολογία: «Όπως είπα και πριν, οφείλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Πιστεύω πως αν την κάνουμε, θα κερδίσουμε. Υπάρχουν… χίλια σενάρια που μπορούν να συμβούν. Εμείς ελέγχουμε μόνο όσα κάνουμε στο παρκέ. Ήμασταν στη 2η θέση της βαθμολογίας σχεδόν για όλη τη χρονιά. Είμαι χαρούμενος με τη σεζόν που έχουμε, η ομάδα μπορεί να είναι κυρίαρχη. Εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου, όλοι κάνουν σπουδαία δουλειά. Στο πρωτάθλημα μπορεί να μην είχαμε την ίδια συνέπεια, αλλά είμαστε καλά. Κάθε εβδομάδα είναι διαφορετική, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Υπάρχει μεγάλη πίεση. Το ματς με τη Μακάμπι είναι πολύ σημαντικό και έτσι θα το προσεγγίσουμε. Πρέπει και θέλουμε να νικήσουμε, ειδικά στην έδρα μας. Θα είναι κομβικό να μπούμε δυνατά στο γήπεδό μας και να φτάσουμε στα πλέι οφ με καλό μομέντουμ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.