Αντετοκούνμπο για Βούκσεβιτς: «Σκέφτεται να ενταχθεί στην Εθνική, μου είπε ότι είναι Έλληνας!» (video)

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την ήττα των Μπακς στην Ουάσινγκτον από τους Γουίζαρντς για τις ελληνικές ρίζες του Τρίσταν Βούκσεβιτς.

Σπουδαία εμφάνιση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Ουάσινγκτον για τους Μπακς, κόντρα στους Γουίζαρντς. Τα «ελάφια» ηττήθηκαν, παρ’ όλο που ο Έλληνας διεθνής πέτυχε το 10ο τριμπλ νταμπλ. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ο «Greak Freak» αναφέρθηκε στην συνομιλία που είχε με τον Τρίσταν Βούκσεβιτς. Ο νεαρός μπασκεμπολίστας αποκάλυψε στον Γιάννη ότι είναι Έλληνας και θα κάνει ό,τι μπορεί για να ενταχθεί στην «επίσημη αγαπημένη» του Βασίλη Σπανούλη.

«Βγήκε και μου είπε ότι είναι Έλληνας. Ήμουν κάπως έκπληκτος που μου μιλούσε ελληνικά. Σκέφτεται να ενταχθεί στην Εθνική ομάδα. Θα ήταν μια πολύ καλή προσθήκη για εμάς. Έπαιξε σκληρά απόψε. Ένας παίκτης που μπορεί να σουτάρει τρίποντα. Είχε μεγάλη εμπειρία, νομίζω έπαιξε λίγο στην Ελλάδα και μετά στην Παρτιζάν. Ένας παίκτης που σίγουρα μπορεί να βοηθήσει τους Γουίζαρντς και σίγουρα να βοηθήσει και την Εθνική», δήλωσε ο Αντετοκούνμπο στα αποδυτήρια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.