Ρέντικ: «Ο Τζόρνταν… Σπανούλης και το σύστημα με το όνομά του» (video)

Η ανάλυση του Τζέι Τζέι Ρέντικ και η αναφορά του στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής.

Για τα συστήματα που «τρέχουν» μερικές ομάδες στο NBA μίλησε ο Τζέι Τζέι Ρέντικ στο podcast του «The Old Man and The Three». Μεταξύ άλλων στάθησε σε εκείνο με το όνομα “Σπανούλης” (09:35 στο βίντεο), ενώ θυμήθηκε και μία ιστορία για τον νυν τεχνικό της Εθνικής και του Περιστερίου όταν ήταν στο NBA.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην κουβέντα που είχε ο Έλληνας θρύλος με τον τότε προπονητή του στους Χιούστον Ρόκετς και τον χρόνο συμμετοχής του, ο οποίος ήταν ουσιαστικά… μηδαμινός!

«Η Μινεσότα “τρέχει” το σύστημα “Σπανούλης” για τον Μάικ Κόνλεϊ. Ο Σπανούλης ήταν ένας εξαιρετικός παίκτης, ο οποίος διέλυσε τις Η.Π.Α. στον ημιτελικό του Παγκοσμίου το 2006. Έπαιξε για λίγο στο NBA και υπάρχει η γνωστή ιστορία με τον Τζεφ Βαν Γκάντι, τον τότε προπονητή του στους Ρόκετς, για τον χρόνο που είχε στην ομάδα, λέγοντάς του ότι στην Ελλάδα είναι ο… Μάικλ Τζόρνταν.

Παίρνοντας την απάντηση ότι στην Αμερική είναι ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι (τότε συμπαίκτης του), όχι εσύ! Φυσικά ο Σπανούλης ήταν εξαιρετικός παίκτης. Όσον αφορά το σύστημα “Σπανούλης”, οι Τίμπεργουλβς (και εγώ στην ομάδα των παιδιών μου) το “τρέχουν” συνέχεια», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ρέντικ πριν προχωρήσει στο πως εκτελείται το σύστημα “Σπανούλης”!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.