Μπάτλερ: «Θα έχουμε καλή ομάδα και του χρόνου»

Σίγουρος πως οι Μαϊάμι Χιτ θα είναι ανταγωνιστικοί και τη νέα αγωνιστική περίοδο εμφανίστηκε ο Τζίμι Μπάτλερ.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της φετινής πορείας των Χιτ μέχρι τους μεγάλους τελικούς δήλωσε πως είναι σίγουρος ότι η ομάδα του θα καταφέρει να κατακτήσει τελικά τον τίτλο στο ΝΒΑ. Επίσης, δήλωσε πως πιστεύει στους Πατ Ράιλι και Έρικ Σποέλστρα.

Ο Μπάτλερ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι ευγνώμων που κάναμε αυτή την πορεία, μπορεί να μην τα καταφέραμε στους τελικούς αλλά νιώθω ευλογημένος. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα είναι η ομάδα του χρόνου, αλλά είμαι βέβαιος πως ο Πατ Ράιλι και ο Έρικ Σπόελστρα θα φτιάξουν πάλι μια καλή ομάδα».

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός παίκτης συμπλήρωσε: «Αυτά τα τέσσερα χρόνια ήταν σπουδαία, είχαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και εξακολουθώ να πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε ως ομάδα. Έμαθα πολλά, με δίδαξαν πολλά και μακάρι να μπορούσα να πάρω τον τίτλο για αυτά τα παιδιά. Είναι ωραίο να νιώθεις ότι σε αγαπούν και σε εκτιμούν».

Τέλος, αναφέρθηκε στο λάθος του στο πέμπτο ματς και στον τραυματισμό του στον αστράγαλο: «Στοίχισε το λάθος μου στο τέλος. Αυτό ξεχωρίζω. Δε με επηρέασε καθόλου. Ο αστράγαλός μου είναι μια χαρά. Απλώς δεν κερδίσαμε. Δεν υπάρχει δικαιολογία, μας κέρδισαν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.