Μάβερικς: «Ελεύθερος» ο Τάιλερ Ντόρσεϊ

Οι Μάβερικς αναμένεται να αποδέσμεύσουν τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος μέσα στις επομένες μέρες θα κυκλοφορεί «ελεύθερος» στην αγορά.

Ολοκληρώθηκε το «όνειρο» για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και το NBA, καθώς η ομάδα του Ντάλας αναμένεται να αποδεσμεύσει τον Ελληνοαμερικάνο. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού αγωνίστησε σε μόλις τρία παιχνίδι αμε τη φανέλα των Μάβερικς έχοντας 3 πόντους και 0,7 ριμπάουντ σε 2:40.

Οι «Μαβς» προσφέρουν two-way συμβόλαιο στον Έι Τζέι Λόσον που αποχαιρετά την G-League αφήνουν «ελεύθερο» τον Ντόρσεϊ.

Ο Ντόρσεϊ στη G League με τους Τέξας Λέτζεντς, μέτρησε 24,4 πόντους σε 17 παιχνίδια. Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα επιθυμεί να τον υποδεχτεί εκ νέου στο «λιμάνι», αφού από το καλοκαίρι είχε δείξει πόσο πολύ τον ήθελε κάνοντας υπομονή μέχρι να βρει ομάδα στο ΝΒΑ.

Η ομάδα του Πειραιά δεν ήθελε να μπει εμπόδιο στο όνειρό του να αγωνιστεί στο ΝΒΑ, αλλά την ίδια ώρα πιεζόταν χρονικά να κλείσει παίκτη στην περιφέρεια. Όπως όλα δείχνουν, ο 26χρονος γκαρντ θέλει να περιμένει για λίγες ημέρες για κάποια πρόταση από άλλη ομάδα του ΝΒΑ, πριν πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Εκτός από τον Ολυμπιακό, πάντως είναι αρκετές ομάδες της Euroleague που θα τον διεκδικήσουν, ανάμεσα στις οποίες είναι η Μονακό, η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Βίρτους Μπολόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.