Οι Κίνγκς απέκτησαν τον Νιγηριανό Οκπάλα, άφησαν…χώρο για τον Βεζένκοφ

Η ομάδα του ΝΒΑ διαπραγματεύεται με τον Βεζένκοφ κάνοντας παράλληλα προσεκτικές κινήσεις για την θέση του φόργουορντ, ώστε να δείξει ότι θα του δοθεί ο κατάλληλος χρόνος και ρόλος.

Οι Σακραμέντο Κίνγκς ενέταξαν στο ρόστερ τους, τον Νιγηριανό, ΚΖ Οκπάλα με διετές συμβόλαιο και μέχρι την επόμενη Τετάρτη (20/7) που εκπνέει η εξαγορά συμβολαίου του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό, έναντι 750.000 δολαρίων, έχουν αφήσει χώρο στην θέση του φόργουορντ για τον παίκτη των “ερυθρολεύκων”.

Η ομάδα του ΝΒΑ προχωρά σε προσεκτικές κινήσεις για την κάλυψη της θέσης που αγωνίζεται ο Βεζένκοφ και προορίζεται για αυτή, αν τελικά συμφωνήσει με τους “βασιλιάδες” για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Χάρισον Μπαρνς έχει την θέση του βασικού φόργουορντ στο Σακραμέντο, ο ΚΖ Ομπάλα θεωρείται ότι θα είναι τρίτη επιλογή για την ίδια θέση και ο προπονητής Μάικ Μπράουν περιμένει τον Βεζένκοφ για να “κλείσει” τους ρόλους. Παράλληλα, όμως, η πρόταση των Κίνγκς στον ίδιο τον Βεζένκοφ, αναμένεται να είναι δελεαστική και σε αποδοχές και διάρκεια, ώστε να αποδειχτεί εμπράκτως το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη.

Το ύψος της πρότασης μπορεί να φτάσει στα 4 εκ. δολάρια, ετησίως, συμπεριλαμβανομένων των φόρων που καταβάλουν οι ίδιοι οι παίκτες στο ΝΒΑ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι καθαρές αποδοχές του Βεζένκοφ θα μπορούν να συγκριθούν με αυτές στον Ολυμπιακό, ακόμα και αν του γίνει αύξηση, εφόσον μείνει στους νταμπλούχους 2022.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.