Mπακς: Έμεινε ελεύθερος ο Πόρτις

Ο φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς, Μπόμπι Πόρτις, ενημέρωσε τον σύλλογο ότι θα απορρίψει την player option για 4,6 εκατομμύρια δολάρια και θα γίνει free agent, είπε ο ατζέντης του, Μαρκ Μπάρτελσταϊν της Priority Sports, στον Εϊντριαν Βονιαρόφσκι του ESPN την Τετάρτη.

Ο Πόρτις έχει early Bird rights στο Μιλγουόκι και το μέγιστο που μπορεί να υπογράψει είναι τέσσερα χρόνια και για 49 εκατομμύρια δολάρια. Το συμβόλαιο πρέπει να είναι για τουλάχιστον δύο σεζόν και δεν μπορεί να περιλαμβάνει οψιόν για το δεύτερο έτος.

Πριν από έναν χρόνο, αφού βοήθησε τους Μπακς να κατακτήσουν τον τίτλο, ο Πόρτις απέρριψε μια επιλογή 3,8 εκατομμυρίων δολαρίων και έγινε free agent. Τελικά έμεινε στο Μιλγουόκι με διετές συμβόλαιο εννέα εκατομμυρίων δολαρίων που περιελάμβανε player option για το δεύτερο έτος.

Ο 27χρονος Πόρτις, ήταν βασικός στα 59 από τα 72 παιχνίδια που έπαιξε την περασμένη σεζόν, κυρίως στην θέση του τραυματία Μπρουκ Λόπεζ. Είχε μέσο όρο 14,6 πόντους και 9,1 ριμπάουντ ενώ σούταρε 47,9% από το γήπεδο και 39,3% από το τρίποντο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.