Πουλακίδας: «Όνειρο και τίμη να αγωνιστώ κάποια στιγμή στον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό»

Για την ελληνική του καταγωγή, για το ελληνικό του διαβατήριο και για το όνειρο του που είναι να αγωνιστεί σε έναν από τους δύο «αιώνιους» αναφέρθηκε σε συνέντευξη του ο Τζον Πουλακίδας.

Ο Τζον Πουλακίδας, ο ομογενής που την προηγούμενη εβδομάδα πέτυχε 28 πόντους στην επικράτηση του Γέιλ επί του Όμπερν δίνοντας του την πρόκριση, στον επόμενο γύρο της March Madness, γνωρίζει αρκετά για την Ελλάδα και δηλώνει πως αποτελεί όνειρό του να παίξει με τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό στην Euroleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

 «Ήταν σίγουρα το καλύτερο μου παιχνίδι αυτό απέναντι στο Όμπερν. Ως παιδί, ως παίκτης που μεγαλώνει στις ΗΠΑ, το να κερδίσεις ένα παιχνίδι στη March Madness είναι κάτι που ονειρεύεσαι… Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ξεκίνησα ήδη τις διαδικασίες για την έκδοση ελληνικού διαβατηρίου. Γνωρίζω πολλά για τις δυο ομάδες που παίζουν στην Ευρωλίγκα τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Θα ήταν μεγάλο όνειρο και τιμή να καταφέρω να παίξω σε μια από αυτές τις ομάδες και να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Ευρωλίγκα σε τόσο υψηλό επίπεδο. Πολύς κόσμος μου λέει πως με αγαπάει με υποστηρίζει και πως ελπίζουν να με δουν να παίζω στην Ελλάδα μια μέρα για την Εθνική ομάδα. Έχω πολλά μηνύματα από φιλάθλους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που λένε πως θέλουν να με δουν να παίζω εκεί και αυτό είναι ωραίο. Οι δυο γονείς μου είναι τελείως Έλληνες. Οι γονείς του πατέρα μου είναι από την Ελλάδα, ο παππούς μου είναι γεννημένος στη Σπάρτη. Η μαμά του πατέρα μου είναι από το νησί της Χίου. Από την πλευρά της μαμάς μου και οι δυο γονείς της είναι από την Πελοπόννησο από ένα χωριό που λέγεται Ρίζες. Όλοι οι παππούδες μου είναι Έλληνες, όλη η οικογένεια και η καταγωγή μου είναι ελληνική».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.