Μπρέσια-Βενέτσια 80-69: Ο Ντέλα Βάλε…αποφάσισε για τους Λομβαρδούς (hls)

Τέταρτη νίκη της Μπρέσια και πέμπτη ήττα της Βενέτσια ύστερα από 10 αγώνες στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ο Αμεντέο Ντέλα Βάλε ήταν ο “φύλακας” της Μπρέσια για την τέταρτη νίκη των Λομβαρδών στην 10η αγωνιστική τoυ ιταλικού πρωταθλήματος, κόντρα στην Βενέτσια (80-69) που ήταν ανταγωνιστική μόνο για τρία λεπτά στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, όταν και μείωσε μέχρι τους 2 πόντους (63-61) το σταθερό προβάδισμα των γηπεδούχων.

Η Μπρέσια ήταν καλύτερη και στις 4 περιόδους, παίζοντας με αυτοσυγκέντρωση και έχοντας αμυντική και επιθετική συνέπεια και διάρκεια για τον έλεγχο του ρυθμού, χάριν στην πολύ καλή απόδοση του έτερου σταρ της που δεν είναι άλλος από τον Ελληνοαμερικάνο Μήτρου-Λόνγκ. Η Βενέτσια είχε κάκιστα ποσοστά ευστοχίας, κυρίως στα τρίποντα (9/37), οι περιφερειακοί της ήταν συνολικά σε άσχημη βραδιά για την εκτελεστική δεινότητα τους, καθώς και στην δημιουργία του παιχνιδιού. Ο Μάικ Μπράμος επέστρεψε στην Βενέτσια, ύστερα από δυόμισυ μήνες και προσπάθησε να βοηθήσει, αλλά χρειάζεται χρόνο στα επόμενα παιχνίδια για να έχει καλύτερη ενσωμάτωση, ενώ ο Μίτσελ Βατ αξιοποιήθηκε από τους συμπαίκτες του, στα τρία πρώτα λεπτά της 4ης περιόδου και ήταν “αιχμή του δόρατος” στην αντεπίθεση των φιλοξενουμένων, αλλά δεν υπήρχε η ανάλογη συνέχεια για ολική ανατροπή.

Η επιστροφή του Ντέλα Βάλε στο παιχνίδι ήταν καθορστική για την μετατροπή του 63-61 σε 71-62 και την νίκη των γηπεδούχων.

Δεκάλεπτα: 23-17, 43-32, 63-51, 80-69

Η στατιστική του αγώνα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.