Λυκογιάννης: “Πλέον κοιτάμε το πρωτάθλημα”

Ο Έλληνας προπονητής του Πανιωνίου αναφέρθηκε στους στόχους των "Κυανέρυθρων" μετά τον χαμένο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Προμηθέα Πατρών.

Ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση στον Προμηθέα Πατρών, ηττήθηκε στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Final 8 στο Ηράκλειο με τον Άρη Λυκογιάννη να στρέφει το βλέμμα του στο πρωτάθλημα της Elite League.

Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη και την πρόκριση. Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, δεν κάναμε καθόλου καλό παιχνίδι. Δεν μπορούσαμε να ματσάρουμε την ενέργεια του Προμηθέα και υπήρχε διαφορά στο κομμάτι της αθλητικότητας. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα μας, παρ’ όλα οφείλουμε να συνεχίσουμε για τον μεγάλο στόχο της ανόδου και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Παπάγου την Τετάρτη».

Στο ίδιο μήκος κύματος κι ο Δημήτρης Κακλαμανάκης, ο οποίος σημείωσε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Δεν φανήκαμε όσο ανταγωνιστικοί θέλαμε και να δείξουμε το πρόσωπο που επιθυμούσαμε. Ο μεγάλος μας στόχος είναι η άνοδος στην Α1».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.