ΗΠΑ: Τα έχωσε στην εθνική ο Καρμέλο Άντονι

Σκληρή κριτική άσκησε ο Καρμέλο Άντονι στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ, μετά την ήττα της στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τη Γερμανία.

Ο παλαίμαχος παίκτης τόνισε πως πρόκειται για αποτυχία και συμπλήρωσε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες, για την ομάδα του Στιβ Κερ.

Χαρακτηριστικά, ο 39χρονος Αμερικανός δήλωσε: «Όταν έχεις θέσει το απόλυτο στάνταρ, στοχεύεις σε αυτό. Οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό είναι αποτυχία. Δε θέλω να βρεθεί κάποιος που θα χρυσώσει το χάπι για την ομάδα και να πει ότι δεν ήταν αποτυχία αυτό που έγινε. Πρέπει να βγάλουμε το καπέλο μας στη Γερμανία και τη Σερβία. Είχαν καλά παιχνίδια. Είναι έκπληξη αυτό που έγινε, αλλά αυτό είναι καλό για το άθλημα, για τη FIBA, για το μπάσκετ, τους φιλάθλους, να μάθουν όλοι ότι όλος ο κόσμος παίζει μπάσκετ».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Όλοι πρέπει να σκεφτούν τώρα μία διαφορετική προσέγγιση για να κατακτήσει μία ομάδα το χρυσό μετάλλιο. Όλοι γίνονται καλύτεροι. Το άθλημα αναπτύσσεται παγκοσμίως. Στο τέλος της ημέρας, ο οποιοσδήποτε μπορεί να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο. Θα ήθελα πολύ να στέλνουμε τους κορυφαίους των κορυφαίων σε κάθε διοργάνωση για να παλέψουν στο υψηλότερο επίπεδο. Πρέπει όμως να σεβαστούμε αυτούς που ήρθαν. Πρόκειται για επαγγελματίες παίκτες. Δε στέλνεις πάντα τους κορυφαίους. Αν θέλουμε να μιλάμε για εξέλιξη, εξελίσσουμε αυτά τα παιδιά για να ανταγωνιστούν παίκτες από όλο τον κόσμο. Παίρνουμε τις ήττες μαζί με τις νίκες μας και προχωράμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.