Ιταλία – ΗΠΑ 63-100: Περίπατο στο κέντρο της Μανίλα (highlights)

Οι Αμερικάνοι, θιγμένοι από την ήττα με την Λιθουανία, αποφασισμένοι να μην ξανακάνουν τα ίδια λάθη και να δώσουν τα ίδια δικαιώματα, μπήκαν στο ματς και ποδοπάτησαν την Ιταλία με 100-63.

Οι παίκτες του Κερ, δεν είχαν όρεξη για πολλά – πολλά! Από το ξεκίνημα πίεσαν, κράτησαν τον Φοντέκιο αποκομμένο από την υπόλοιπη ομάδα, έτρεξαν και με τον Μπρίτζες να βρίσκει από νωρίς ρυθμό στην επίθεση, εδραίωσαν νίκη – πρόκριση με το “καλημέρα”! Οι Ιταλοί μπήκαν με διάθεση στο παιχνίδι κι αλήθεια είναι πως κυριάρχησαν στην πρώτη περίοδο στο κομμάτι των ριμπάουντ. Οι τελικές τους προσπάθειες όμως κι η άμυνα των Αμερικάνων δεν τους βοήθησαν να είναι κοντά στο παιχνίδι και να θέτουν ψυχολογική πίεση στους αντιπάλους τους.

Στο δεύτερο ημνίχρονο η κατάσταση ξέφυγε παντελώς από τον έλεγχο των Ιταλών. Εκτός του Μπρίτζες πλέον στο παιχνίδι της παραγωγής είχε μπει κι ο Χάλιμπέρτον κι η διαφορά άγγιζε πλέον εξωπραγματικά επίπεδα. Σε όλο το τελευταίο δεκάλεπτο η Αμερική δεν έπαιζε καν άμυνα, παρά μόνο επίθεση, αλλά ακόμα κι έτσι η διαφορά έμεινε στους 37 πόντους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.