Παγκόσμιο 2023: Η ώρα της ελληνικής πρεμιέρας

Η Εθνική αντιμετωπίζει στη Μανίλα την Ιορδανία (26/08, 11:45, Novasports Start) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Φάσης των Ομίλων του FIBA World Cup.

Η μεγάλη ώρα έιναι τώρα για την «Επίσημη Αγαπημένη»! Η λαβωμένη από τους τραυματισμούς Εθνική ομάδα μπάσκετ κάνει… ποδαρικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο απέναντι στην Ιορδανία (26/08, 11:45, Novasports Start). Πρώτο ματς, πρώτιος τελικός για το αντιπρωσοπευτικό μας συγκρότημα που δεν έχει περιθώριο λάθους απέναντι στην παρέα των Χόλις-Τζέφερσον και Ντουβερίογλου, καθώς ακολουθούν τα παιχνίδια με ΗΠΑ (28/08) και Νέα Ζηλανδία (30/08).

Το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη κατεβαίνει με 11άδα στο FIBA World Cup μετά το χθεσινό «σοκ» της απώλειας του Ντίνου Μήτογλου, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι από την ομάδα που έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του περσινού Eurobasket, μόλις έξι παίκτες βρίσκονται στο φετινό ρόστερ για το Παγκόσμιο (Παπαγιάννης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Λαρεντζάκης, Λούντζης).

Υπενθυμίζεται ότι όλα τα παιχνίδια της ημέρας στο FIBA World Cup μεταδίδονται σε απευθείας μετάδοση από τα κανάλια Novasports, με τους Playmakers να έρχονται στις οθόνες σας σε τρεις δόσεις απόψε (11:00, 13:45, 17:40).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.