Τονούτ: «Μας δίνει εμπιστοσύνη ο Ποτσέκο»

Ο Στέφανο Τονούτ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τζιανμάρκο Ποτσέκο.

Ο Ιταλός παίκτης τόνισε στην εφημερίδα «Corriere dello Sport», πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός της γειτονικής χώρας δίνει εμπιστοσύνη στους παίκτες του. Παράλληλα, συμπλήρωσε πως δεν αστειεύεται όταν λέει πως έχει δώδεκα γιους.

Αρχικά, ο Τονούτ δήλωσε: «Αισθάνομαι πολύ άνετα στην εθνική ομάδα. Όλοι έχουμε το ταλέντο να σκοράρουμε. Ένα από τα χαρακτηριστικά μας είναι ότι είμαστε ισορροπημένοι και έχουμε χημεία μεταξύ μας. Νομίζω ότι το πραγματικό μεγάλο όπλο είναι η ευελιξία μας. Φυσικά, έχουμε συγκεκριμένες δουλειές, αλλά όλοι μπορούν να κάνουν τα πάντα σε ένα σύστημα που μπορεί να χαλάσει όλο και περισσότερο. Είναι ο λόγος που αμυνόμαστε πολύ δυνατά, αλλάζουμε, είμαστε επιθετικοί, τρέχουμε και καταφέρνουμε να αναπληρώσουμε την έλλειψη εκατοστών με τις άλλες δεξιότητές μας».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Ποτσέκο: «Σε κάθε μέρα που περνάς μαζί του, υπάρχει κάτι να μάθεις, εντός ή εκτός γηπέδου. Όταν λέει ότι είμαστε οι δώδεκα γιοι που δεν έχει αποκτήσει, δεν αστειεύεται. Τον έχουμε δει να υποφέρει περισσότερο από εμάς μετά τις ήττες, όπως και μας θωρακίζει απέναντι σε αυτό που μπορεί να θεωρήσει αδικία. Μας κάνει να νιώθουμε προστατευμένοι και μας δίνει μεγάλη εμπιστοσύνη . Έχει δημιουργήσει απόλυτη ενσυναίσθηση με την ομάδα και το υπόλοιπο προσωπικό. Όπου πάει κάποιος, πάνε όλοι. Είναι κάτι που δεν μπορεί να προπονήσει, γεννιέται μέρα με τη μέρα στην ομάδα. Ωστόσο, δεν είναι όλα ρόδινα. Αν πρέπει να μας μαλώσει, είναι δύσκολο, θέλει ο καθένας να κάνει τη δουλειά του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.