Τσάντσαρ: «Θα γυρίσω στα παρκέ πιο δυνατός»

Ο Βλάτκο Τσάντσαρ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, για τον τραυματισμό του, που θα του στερήσει τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Σλοβένος παίκτης τραυματίστηκε στη δεύτερη φιλική αναμέτρηση της εθνικής ομάδας της χώρας του με την Ελλάδα, στο ΟΑΚΑ. Στο μήνυμα που έστειλε μέσω των social media υπογράμμισε πως θα επιστρέψει πιο δυνατός και συμπλήρωσε πως θα είναι πιο ένθερμος υποστηρικτής της Σλοβενίας, στην επικείμενη διοργάνωση.

Χαρακτηριστικά, ο Τσάντσαρ έγραψε: «Ανυπομονούσα για την πρώτη μου εμφάνιση σε MundoBasket, όμως η μοίρα χάλασε τα πλάνα μου. Φυσικά, υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού και πρέπει να κοιτάξω μπροστά με αισιοδοξία. Πιστεύω ότι θα γυρίσω στα παρκέ ακόμη πιο δυνατός. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και όλους στην εθνική ομάδα για την υποστήριξή τους αυτές τις ημέρες. Είμαι σίγουρος ότι η Σλοβενία θα συσπειρωθεί ακόμη περισσότερο, εύχομαι τα καλύτερα. Δυστυχώς, θα παρακολουθώ από μακριά, όμως υπόσχομαι ότι θα είμαι ο πιο ένθερμος υποστηρικτής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.